Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Schouslegene DA
Dyktig og reliabel
Lege: Nadia Shaukat SkrevetJeg har hatt Nadia Shaukat som fastlege siden 2021. Jeg hadde ikke det beste førsteinntrykket av henne, men dette hadde ingenting med henne å gjøre.
Gir du henne en sjanse får du en dyktig og omsorgsfull fastlege. Hun er ærlig, lytter til deg som pasient og bidrar med sin faglige kompetanse. Jeg kan virkelig anbefale Nadia Shaukat. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste.
Empatisk, trygg og kunnskapsrik
Lege: Waleed Ben Saleem SkrevetDr.Waleed er en hyggelig kar, han er empatisk, trygg og ser pasienten. Veldig fornøyd over å ha fått han som fastlege.
Helsesekretær er og ett godt menneske som ser pasienten.
Veldig skuffende og uprofesjonell opplevelse hos legen
Lege: Sadia Sultana Kapur SkrevetJeg hadde en veldig skuffende opplevelse med denne legen. På mitt første besøk fortalte jeg at mensen min var forsinket i 12 dager, og at jeg ønsket å ta en blodprøve for å finne ut om jeg var gravid, fordi jeg virkelig ønsker å få barn. Legen sa bare at jeg ikke burde stresse, og at forsinkelsen sikkert skyldtes stress. Jeg følte at noe ikke var riktig med kroppen min, men hun hørte ikke på meg.
Jeg tenkte likevel at det var greit, så lenge jeg kunne ta en blodprøve for graviditet – men etter fire dager fikk jeg vite at hun hadde bestilt en helt annen blodprøve, ikke en graviditetstest slik jeg ba om.
En uke senere hadde jeg en ny time, fordi jeg da faktisk var gravid og trengte veiledning. Da jeg kom dit, sa hun bare: «Ok, du er gravid.» Under samtalen var hun veldig uprofesjonell – hun satt og rullet håret sitt mens hun snakket med meg. Hun ga meg ingen nyttig informasjon eller veiledning. Da jeg spurte hva det kunne bety hvis HCG-tallet (blodverdien) gikk ned, svarte hun bare: Da fortsetter det ikke – sånn er det bare.
Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og opplevde hele møtet som både respektløst og lite profesjonelt. Jeg valgte henne som fastlege fordi hun har mange gode tilbakemeldinger, men da det var min tur ble jeg veldig skuffet. Jeg anbefaler ikke denne legen.
Jordnær og pålitelig lege
Lege: Nadia Shaukat SkrevetJeg er veldig fornøyd med Nadia. Har hatt henne som min faste lege i 7-8 år. Hun er rett frem, dyktig og empatisk. Hun følger opp og jeg føler meg trygg med Nadia som min faste lege. Har hatt et svangerskap med oppfølging fra både Nadia og jordmor parallellt, og anbefaler absolutt svangerskapskontroll hos Nadia. Dette kan hun.
Legeklinikken er også sentralt på løkka med omsorgsfulle, tilgjengelige og morsomme helsesekretærer i resepsjonen.
Virker likegyldig
Lege: Nadia Shaukat SkrevetEtter å ha vært på konsultasjon hos henne ble jeg gjort oppmerksom på at jeg skulle bli henvist videre til en utredning og en undersøkelse for å få mer konkrete svar på to ulike problemer.
Hun henviste meg til utredningen, men den andre mer elementære undersøkelsen ble bortglemt.
Dermed så jeg meg nødt til å minne henne den manglende henvisningen, via e-konsultasjon på helsenorge. Dette tar hun selvsagt godt betalt for, og jeg må betale flere hundrelapper for en simpel feil hun har begått. Styr unna.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?