Harald Edvard Mølmen

Autorisasjon (2007)

Harald Edvard Mølmen er en av 613 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Harald Edvard Mølmen

Utrolig dyktig og trygg

Jeg har kun positivt å si om Mølmen, han er en utrolig dyktig fastlege, trygg og omsorgsfull. Svarer også veldig raskt på helsenorge. Hadde jeg fremdeles bodd i oslo, ville jeg ikke tvilt om hvem jeg hadde valgt som fastlege.

Beste legen

Fra å være i et bunnløst mørke, fikk dr harald meg tilbake til livet. Jeg er evig takknemlig! Beste hjelpen jeg har fått. Et varmt medmenneske og samtidig lege!

Positiv opplevelse

Jeg var engstelig for ny fastlege etter mange år hos dr Heider. Jeg hadde ingenting å frykte.
Dr. Mølmen tok meg i mot på en fin måte. Han brukte tid og viste stor forståelse og kompetanse som lege.
Mitt førsteinntrykk etter to konsultasjoner er en flink og trygg lege. Jeg blir værende ved dette legekontoret. Sekretær Hanne er også en viktig grunn for meg.

Ny fastlege

Jeg var idag hos min nye fastlege. Var veldig fornøyd, han hadde tid og ikke minst hørte etter det jeg sa. Så jeg føler at jeg er i trygge hender.

Det er samme

Jeg var ikke spørt om jeg vil møte med Harald, hvis egentlig vår fastlege er Caroline.. Harald klarte 4pasienter på 15minuter..??? For han så hadde det ikke noe å si at ungen hoster til han ikke klarer å få mer luft eller at han kaster opp til slutt. Hadde ingen ambefalinger hvordan kan vi hjelpe ungen bli kvitt med hosting, han sa “bare la han hoste”
synnes jeg at han viste ingen interesse