Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stadion Medisinske Senter AS
Fantastisk fastlege
Lege: Harald Edvard Mølmen SkrevetHarald er helt suveren!! Aldri vært mer fornøyd med fastlege. Veldig lett og åpen å kommunisere med, lytter og kommer med forslag. Tar seg tid dersom det trengs. Anbefales på det sterkeste.
Trygg og tillitsfull
Lege: Harald Edvard Mølmen SkrevetHar aldri hatt en bedre fastlege.
Dr. Møllen følger opp, viser omsorg og tar seg tid. Alltid punktlig og imøtekommende. Har anbefalt han til flere som deler samme oppfatning.
Jordnær, lyttende og snill
Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes SkrevetHatt John som fastlege i mange år nå. Han er alltid imøtekommende, selv ved akuttime hos vikar så hilser han og sier hei i forbifarten.
Han husker godt, følger godt opp, er på og svarer på E-konsultasjoner midt på natten, og svarene er alltid veldig hyggelige.
Henviser alltid ved behov og føler meg hørt, trygg og ivaretatt. God oppfølgning under svangerskap også.
Anbefaler varmt.
Dog enig med noe lang ventetid på ledige tider (som andre her har skrevet).
God lege men lite tilgjengelig
Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes SkrevetJohn har vært min fastlege i noen år og har vært en god lege de gangene jeg har vært hos ham. Lyttende, rolig og forståelsesfull. Timene må bookes flere måneder i forveien, så når jeg trengte snarere hjelp for akutt sykdom fikk jeg det hos vikaren hans som var veldig lyttende, forståelsesfull og sympatisk og hjalp meg gjennom en tung periode. Jeg bytter fastlege nå pga. tilgjengeligheten hos John.
Trygg, omsorgsfull og enkel å prate med 10/10
Lege: Harald Edvard Mølmen SkrevetEn fantastisk fastlege som jeg har inntrykk av at oppriktig bryr seg om pasientene. Hanne på laben er også super!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?