Ilan Elanzen

Allmennmedisin

Autorisasjon (2000)

Bytt fastlege

Bytte til Ilan Elanzen?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Ilan Elanzen's oppføring der.

Vågsgata Legesenter AS Telefonnummer 51 66 53 32 51 66 53 ...
Vågsgata 20 4306 Sandnes
Ilan Elanzen er en av 81 fastleger i Sandnes

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ilan Elanzen

Dårlig vikar

Illan har vert min fastlege de siste 20 årå, og jeg har alltid gått ut fra hans kontor med en følelse av at han har forstått meg og forklart skikkelig på alle ting. Han er nå på permisjon. Vikaren som er kommet inn har jeg ikke noe godt inntrykk av, ved første konsultasjon så var han aggressiv og avvisende overfor mine helse utfordringer. Han har aldrig utført noen annen undersøkelse en blodprøve fra fingen for og bekrefte at jeg faktisk hadde en infeksjon. I dag 06.05.26 skulle jeg ha en helseerklæring, men endte opp med og dra fra vikaren med en følelse av at han ikke tror meg om mine helseproblemer og nermest lo av dem. Hans versjon av og lese min journal var og lese siste melding fra SUS. Kan på ingen måte anbefale denne vikaren for noen som helst ting da han ikke viser empati eller forståelse for sine klienter.

Manglende helhetsvurdering og lite lyttende kommunikasjon

Ved første konsultasjon med vikar opplevde jeg at legen i liten grad var opptatt av min helsesituasjon, og at fokuset i stor grad ble rettet mot hvorfor jeg hadde byttet fastlege.
Jeg opplevde også at endringer i min faste medisinering ble gjort uten en tilstrekkelig individuell vurdering eller en plan jeg opplevde som trygg. Dette førte til økte smerter og betydelig redusert søvn i etterkant.
Kommunikasjonen opplevdes som lite lyttende, og jeg fikk ikke opplevelsen av å bli tatt på alvor. Samlet sett ga dette en utrygg opplevelse og gjør at jeg ikke har tillit til videre oppfølging hos denne legen.

den beste legen i mitt liv som har fått dårlig vikar

Fantastic lege med svært god kunnskap. Lege som bryr seg om sin pasient . Masse empati ved siden av faglige vurderinger av pasientens helsetilstand.En lege som mottar sin pasient med respekt, forståelse lytting og forklaring. I motsetning til hans vikar som har ingen av de egenskaper som Ellanzen har. Sette under tvil alle diagnoser , undersøkelser og medisiner som Ellanzen stillt og skrevet ut. I tre konsultasjoner ikke lyttet til lunge, hjerte tross at jeg har bedt om det siden langvarig hoste. Legen man groe seg o å gå til. Inderlig håpet at vi som var heldige å ha Ellanzen som lege få han tilbake, ellers står vi uten hjelp når det trengs.

Helt fantastisk!! Gir liv, istedenfor å ta det ifra deg. Kom tilbake!!

Elanzen er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt.
Vi er en hel familie som har han som fastlege, noe som er veldig nyttig for oss som lever med kroniske sykdommer.
Vi er i limbo her vi venter på at Elanzen skal komme tilbake slik at livene våre kan komme tilbake til normalen.
Vikarlegen har ikke gjort annet enn å skape kaos, lar være å skrive ut medisiner, husker verken planer han selv har laget, eller hvem vi er selv om for oss så er legebesøkene månedlige.
Nå når jeg er nyoperert og det står tydelig i epikrise fra sykehuset at han skal hjelpe hvis det er behov for sterke smertestillende utover det jeg fikk med hjem.
Vikarlegen skrev ut Ibuks, noe jeg ikke skal ha pga. magesår og jeg er alergisk mot paracet, men det glemmer han til hver legetime. Helt umulig å ha med å gjør.
Vær så snill og gi oss Elanzen tilbake!!!!

Rude Behavior

I visited the doctor for my daughter, she is 3 and a half yr old. I wanted to have an advise from him regarding my daughter upcoming X-Ray test. But firstly he didn't consider to listen me properly and when he gave some advise then his tone was so rude. Never visit him again.