Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Uprofesjonell og ufin vikar!!
Lege: Ilan Elanzen SkrevetHar gått til Elanzen i over 10 år. Alltid blitt møtt med respekt og forståelse. Han lytter og forklarer. En trygg og god lege. Nå har han tatt 2-3 år permisjon og det var et sjokk å møte vikar legen hans! Ufin, nedlatende og en aggressiv holdning. Tar meg ikke på alvor og spurte meg ut om min helse med kjappe og korte spørsmål og avbrøt meg. Denne legen virker som han hater jobben sin og syke mennesker. Nå må jeg dessverre finne ny fastlege og håper Elanzen er snart tilbake og evt. mulighet for å bytte tilbake da.
En omsorgsfull lege
Lege: Ilan Elanzen SkrevetDr Elanzen har vært min fastlege i nærmere 25 år. De siste 10 årene har jeg måtte gå til ham hyppig pga helseproblematikk.
Han evner å sette seg inn i pasientens opplevelser. Han er empatisk og ønsker å hjelpe meg best mulig.
Han har en bred kompetanse som omfavner "hele mennesket.
Han har empati.
Tragisk nok er han nå i en lang permisjon og er blitt erstattet av vikar som jeg har vært på 3 konsultasjoner hos.
Jeg har aldri møtt en lege i helsevesenet som vikar.
Min opplevelse er at han ikke evner å ( ville! ) sette seg inn i mine helsutfordringer.
Han mangler empati ovenfor meg. Han avbryter meg slik at jeg ikke får formidlet essensielle og viktige ting.
Dermed fatter han avgjørelser som bygger på en lite substansiell forståelse av min helse, og som får dårlige konsekvenser for meg.
Han bryter meg ned, og det skal ikke en lege gjøre.
Jeg må også derfor gå til det skrittet og bytte lege.
Det er veldig synd. Jeg må gi fra meg plassen på listen hos min trygge lege over veldig mange år.
Vikaren står oppført som at han er i vikariat ut november.
Han har ikke villet fortelle meg om han fortsetter etter dette eller om en annen vikar kommer inn.
For mitt eget ve og vel må jeg da bare bytte lege. Jeg kan ikke tillate å bli herset med slik vikaren gjør. Helsen min forverres.
Dette er IKKE et personangrep. Dette er IKKE støtende språkbruk. Dette er IKKE anklager og heller ikke rykter.
Dette er basert på min opplevelse av vikaren som har vært meget urovekkende.
Dette er min subjektive opplevelse beskret så objektivt som overhodet mulig.
Elanzen, jeg håper du kommer tilbake så snart som mulig og trygger dine pasienter.
Jeg håper også at når det skjer, at det vil åpne seg en plass for meg hos deg igjen!
Vikarlege!
Lege: Ilan Elanzen SkrevetAt denne gode legen, har fått en så dårlig vikarlege, er for meg utrolig trist. Denne vikarlegen, hører virkelig ikke etter og det virker som du bare er en pest å ei plage for han. Nesten som han ønsker at du skal svare på, hva som feiler deg. Virker veldig lite interessert i deg som pasient og ønsker vel helst at timen skal avsluttes like fort som den starter. Fremstår som frekk og arrogant. Anbefales virkelig ikke.
Dårlig vikar
Lege: Ilan Elanzen SkrevetNy vikar,Babak var skikkelig frekk.Ville nekte meg skrive ut en medisin jeg har brukt i 19 år.Beskyldte meg for lyve, og påstod jeg gikk på en medisin jeg aldri har brukt.Noe som tyder på han ikke har lest min journal.Og da jeg begynner gråte,ler han av meg.Veldig nedverdigende. Da jeg gikk hos Ellansen gikk jeg aldri gråtende ut av legekontoret.Men heller i godt humør,da Ellansen lyttet, forstod og var menneskelig.
Beste legen
Lege: Ilan Elanzen SkrevetDet er så trist at han har tatt permisjon,han er den beste legen jeg kan tenke meg.Nå har jeg blitt overført til vikar lege Babak,som allerede viser at han ikke tar hensyn til pasienten.
Så nå er det på tide å få seg ny fastlege!