Line Bar-Nathan
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Line er en lege jeg kommer til å beholde uansett hvor i Oslo jeg flytter. Byttet fastlege for noen år siden da jeg følte hun ikke tok det jeg kom med på alvor. Line er det motsatte. Jeg er ikke ofte hos legen, men når jeg først er det føler jeg meg i trygge hender. Hun ser meg, bruker den tiden som trengs og er også veldig faglig dyktig.
Veldig fornøyd med Line Bar-Nathan som fastlege. Hun er vennlig, ser pasienten og er dyktig. Får alltid god oppfølging.
Line Bar-Nathan er en kjempe flink lege, anbefaler henne til alle hvis du ønsker å ha en lege som ser deg som pasient og lytter. Hun er også alltid blid og hyggelig. Det gir en positiv energi når du er syk.
Har brukt Line som fastlege i snart 10 år og er strålende fornøyd. Hun er alltid vennlig og lytter godt, nøye med å følge opp og samtidig respektfull i sin måte å tilnærme seg.
Måtte dessverre bytte fastlege etter mange førsøk til å få hjelp av Line. Ikke veldig flink fagligt og hun har allerede bestemt seg for at hun vet alt om alt.
Mener at de spesialister jeg har gått til har feildiagnostisert meg. Selv om dem er spesialister på emnet og hun kun er kan allmennmedisin. Tar ikke meg eller mine plager seriøst uten svarer kun med at "alle har litt hvondt". Utrolig useriøst bemøtende. Utroligt lite oppdatert innom sitt fag. Rekommenderes ikke hvis du ønsker empati og hjelp til og hantere din sykdom.
Det eneste positive er at hun lytter og at man kan få time dagen etter man ringer!