Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugerud legesenter AS
Dyktig
Lege: Rehman Ul-Haq Qazi SkrevetDyktig og omsorgsfull lege. Han jobber effektivt, lett å ha dialog med og hyggelig. Han kan medisin og er medmenneskelig. En fastlege du vil ha, og en som er lett å nå uten å måtte bestille fysiske timer alltid.
Forferdeig lege
Lege: Cathrine Rossland SkrevetHatt fastlegen siden i 15 år + år (siden barnelege). VERSTE legen. Tar INGEN problemer seriøst, uansett hva. Null sympati, forståelse. Ser aldri på deg, kun skjermen. Aldri lest journal på forhånd, og når man kommer med samme problemstilling attende gang, er det "åja, du hadde det ja". Mener jeg kan ikke ha noen plager fordi jeg er i midten av 20-årene, og det er "for ungt" for å ha noen form for sykdom, så må trene, spise sunt og gå turer, så blir alt bra... (Til referanse: trener 4-5 ganger i uken fast og gjort det i mange, mange år, og har sunn og variert kosthold også, har normal vekt osv). Veldig lite generell kunnskap, aldri blitt møtt med forståelse.
Empatisk og trygg
Lege: Jon Tore Leithaug SkrevetHar hatt Jon Tore noen år, og han lytter og setter seg inn i pasientens årsak til henvendelse. Det er vanskelig å få time, men han tar pasienten på alvor og finner frem til en fornuftig løsning.
Grundig. God oppfølging.
Lege: Daniel Jeng Hegnar SkrevetVeldig grundig til å lytte/kartlegge og sette seg inn i situasjonen, og finne behandling/løsning/oppfølging. Uten stress gir han tid til konsultasjonen er ferdig.
Ikke en lege for meg…
Lege: Daniel Jeng Hegnar SkrevetJeg opplevde dessverre ikke denne legen som særlig hyggelig eller imøtekommende. Han smiler lite og virket ofte ganske uinteressert da jeg har vært der.
Flere ganger har jeg fått en følelse av at han egentlig ikke gadd å hjelpe, og jeg satt ofte igjen med flere spørsmål enn svar. Det endte med at jeg måtte finne ut av ting selv i etterkant…
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?