Trine Bjørner

Majorstuhuset legegruppe DA
Kvinne, 66 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1981)

Ledige plasser

0 av 1600
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Trine Bjørner er en av 546 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(41)
41 vurderinger
Tilgjengelighet
(29)
29 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(34)
34 vurderinger
Service
(31)
31 vurderinger

Siste vurderinger av Trine Bjørner

Erfaringer fra mange år med Trine Bjørner som min fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er ikke enig i alle de negative tilbakemeldinger som er gitt på lege Trine Bjørner. Jeg har vært pasient hos henne i ca. 20 år, og jeg har aldri opplevd henne som verken utrivelig eller arrogant. Heldigvis så er jeg stort sett frisk, men de 1 -3 gangene jeg er hos henne pr. år, så opplever jeg å bli tatt på alvor, hun lytter, og følger opp det hun har lovt meg som pasient. Hun er effektiv, men det synes jeg er bra, for det får meg som pasient til å skjerpe meg slik at jeg kan fremstå som så klar og tydelig som overhode mulig når plager/tilstand skal forklares henne. Jeg har ingen planer om å bytte fastlege, for jeg er meget godt fornøyd med den legen jeg har!

Lite hyggelig og ingen oppfølging

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter andre og siste besøk hos TB må jeg si meg enig i de fleste andres tilbakemeldinger om at hun fremstår på en lite hyggelig måte. Hun får meg til å føle at jeg bare er til bry og virker mest opptatt av å sende meg ut av kontoret hennes igjen så fort som mulig. Og jeg har ikke akkurat rent ned døra hennes...

En ting er at hun fremstår som en veldig lite empatisk person, det jeg synes er enda verre og som har fått meg til å bytte fastlege, er at hun helt tydelig ikke hadde lest mappen min ved andre besøk. Når hun ved første besøk videresender meg til spesialist, forventer jeg faktisk av en fastlege at hun ved neste besøk undersøker hva som er status - og spør meg hvordan det går, som ville vært veldig naturlig i akkurat dette tilfellet.

På den positive siden får man fort time ved dette legesenteret, det er tilgjengelige akutt-timer, og det er mulig å bestille timer via sms. Man kan også umiddelbart ta blodprøver og urinprøver ved laboratoriet.

Anbefales ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Bjørner er en særdeles lite hyggelig lege. Hun har ikke evner til å kommunisere med pasienten. Hun er knapp, og man føler seg som pasient mest til bry.

I tillegg jobber hun på ett legekontor hvor de ikke har skjønt at de jobber med mennesker som er syke og behøver hjelp. Service og kundevennlighet er fraværende.

Utrolig arrogant dame!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I dag har jeg vært hos Trine Bjørner for 2. gang. Det resulterte i bytte til annen fastlege på flekken. Har ikke møtt maken til arrogant og lite imøtekommende dame. Hun har en meget belærende og sur måte å snakke til andre mennesker på og jeg forstår ikke at hun kan være i dette yrket overhodet, hvor jobben tross alt går ut på å møte og hjelpe mennesker.
Er veldig glad for at bytte av fastlege er såpass enkelt - og enda gladere for at jeg aldri skal sette mine bein hos Majorstuen Legegruppe igjen!!

Ikke bra!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utrivelig, sur og lite imøtekommende. Burde ikke være fastlege pga mangel på evne til å omgås folk på en hyggelig måte. Var der heldigvis sjelden, men synes det var like utrivelig hver gang. Pasienten var liksom alltid til bry. Skjerp deg eller finn deg en annen jobb!