Eleonora Brodwall
Eleonora er en veldig hyggelig person og virker kunnig i sitt fag. Hun tar deg og dine problemer på alvor og du kjenner deg i trygge hender.
Legesekretæren Veronika er også veldig hyggelig og tar seg alltid tid.
Det er ikke stressende å komme dit men det å få akutt-tid og telefontid er ikke like lett.
Etter å ha vært pasient hos Eleonora Brodwall over lengre tid, må jeg berømme hennes omsorg, evne til å sette seg inn i ulike problemstillinger, og ikke minst: hun leser epikriser som kommer fra sykehuset., og følger uoppfordret opp. Dette er en fantastisk fastlege.
Hun er en lyttende og dyktig lege - som alltid gir gode råd og følger opp. Også vennlig og forståelsesfull. Beste fastlegen jeg har hatt!
Hun er faglig dyktig, omtenksom, tar seg tid til hver pasient. Har en fin replikk som ofte er oppmuntrende.
Jeg har vært utrolig glad for å ha hatt Eleonora som min fastlege gjennom mitt unge voksenliv. Hun er en klok og empatisk person og er utrolig dyktig i sitt felt. Hun lytter og tar deg på alvor, gir deg trygghet og medmenneskelig omsorg, samtidig som hun er effektiv og løsningsorientert. Hun har hjulpet meg med stø hånd gjennom forskjellige faser i livet, psykiske utfordringer, helseplager, svangerskap og barseltid.
Som flere skriver er det ikke verdens letteste sak alltid å komme fram på telefon, men det har ingenting med de som jobber her å gjøre, bare med pågang og bemanning antageligvis.
Jeg bytter fastlege nå fordi jeg ønsker noe nærmere der jeg bor da jeg har småbarn og ingen bil. Men jeg kommer virkelig til å savne Eleonora og de som jobber på "kontoret". Makan til gode folk med godt humør og hjerte i jobben tror jeg ikke jeg finner igjen.
Gratulerer til deg som får plassen min hos Oslos fineste lege!
S