Parveen Chopra

Allmennmedisin

Autorisasjon (1994)

Parveen Chopra er en av 42 fastleger i Indre Østfold

Siste vurderinger av Parveen Chopra

Så langt en av de beste fastlegene jeg har vært hos så langt.

Parveen Chopra er en av de beste fastlegen jeg har hatt så langt. Som funksjonshemmet i over 50 år har jeg truffet veldig mange leger. Han har en faglig tyngde, han sier ifra hvis det er noe han ikke vet og må sjekke, han er personlig, jeg blir sett, han har en ro over seg som om det ikke kommer noen pasienter etter meg, han har ikke blitt lege for å tjene masse penger, han har sin utdannelse fra India noe som jeg mener er fordelaktig da min erfaring med leger utdannet i Norge ikke lærer nok (Europeiske leger er noe helt annet). Jeg kan nevne at han også er spesialist i indisk ayurveda medisin, yoga og tradisjonell kinesisk medisin. Og det er kan være fint hvis man er åpen for det. Det er særlig kosthold og yoga han vektlegger.

Blodig ærlig.

Dette er en lege som går rett på sak. Ikke noe snikksnakk. Han er faglig meget sterk. Snakker rett fra leveren. Han var veldig høflig mot meg. Tok meg på alvor. Men er nok litt for tøff om man ikke tåler å høre sannheten. Liker han jeg.

En lite tillitsskapende lege

Dette var mitt første besøk hos denne legen, da min fastlege er på ferie.

Jeg synes det var vanskelig å kommunisere med ham, fordi han så kun på dataen, og virket overhode ikke interessert i det jeg hadde å si. Spurte hva jeg ville ha, og når jeg sa det fikk jeg det og da var timen ferdig. Fikk en veldig følelse av at han ville ha meg fortest mulig ut.

Han hører ikke på pasientens ønskerog kan nesten ikke kommunisere på norsk

Han lytter ikke til pasientene eller deres pårørende, han er arrogant og det virker som at han vil at pasienten skal ordne med det meste selv.

Den beste legen.

Både min mann, mine to barn og jeg har hatt Parveen som fastlege i mange år. Vi har alltid vært super fornøyd med våre møter med han. Han tar seg god tid til oss, møtet oss alltid med et smil og tar oss på alvor. Barna våre vil ikke til andre leger enn han. En av tingene vi setter så stor pris på er at han alltid undersøker nøye og er flink til å henvise videre ved behov.

Har anbefalt han til venner som også er utrolig fornøyde med å ha byttet til han som fastlege.