Trond Daae-Johansen

Lille Grensen Legesenter
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1990)

Ledige plasser

0 av 2500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Trond Daae-Johansen er en av 576 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(65)
65 vurderinger
Tilgjengelighet
(51)
51 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(53)
53 vurderinger
Service
(49)
49 vurderinger

Siste vurderinger av Trond Daae-Johansen

Rolig, hjelpsom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Forventet ganske dårlig behandling basert på scoren på legelisten, men jeg synes han var veldig forståelsesfull. Tok seg tid til å svare på alle spørsmålene mine samtidig som han var svært effektiv. Fikk en henvising, en undersøkelse, et råd om et produkt på apotek, to resepter og en liten operasjon i hodebunnen. Jeg brukte selvfølgelig mer enn de 15 minuttene jeg hadde fått tildelt, men det hadde han forståelse for.

Tar ikke psykisk helse seriøst

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dersom det er viktig for deg at din fastlege er kunnskapsrik om, og bryr seg om psykisk helse, så anbefaler jeg virkelig ikke Trond. Når det gjelder somatisk helse er han nok sikkert dyktig og har lang erfaring, men da jeg tok opp flere bekymringer og plager jeg har ifm. med min psykisk helse, og spesielt etter covid-lockdown, så sa han med en oppgitt tone "ALLE er jo psykisk syk i dag".

Jeg har ønsket utredning av ADHD i flere år, men har ikke turt å spørre tidligere, da dette ser ut til å være noe mange har fått for seg at de har, så da jeg endelig fikk med til å be om dette, svarte han på nytt "alle har jo ADHD i dag, er det fordi du vil ha pillene eller?" Det er kanskje den mest useriøse og nedlatende legen jeg har vært borti, på grunn av disse utsgnene han lirte av seg. En lege som ikke klarer å ta sine pasienter seriøst, og se de for den personen som kommer og ber om hjelp, har ikke noe på et legekontor å gjøre. I tillegg har kontoret telefontid mellom 9 og 10:30 som jo også er helt på tryne.... Ikke et menneske å få møtt eller pratet med.

Kan dog si at det var positivt at jeg fikk henvisning videre ved mistenkelig føflekk, men dette er vel det minste man kan forvente av en fastlege, så det gir ikke noe mer poeng.

Ta pasienten seriøst

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

God på tydelige symptomer på fysisk sykdom/ skader.
Kan bli bedre på å lytte til pasienten når det gjelder mindre tydelige symptomer på sykdom. Restriktiv i forhold til å viderehenvise i helsesystemet.
Råd: ta pasienten seriøst, lytt og viderehenvis i større grad. Rådet gjelder i grunnen også kulturen blant de mannlige legene på kontoret.

Lite empatisk og skuffende etter mange år som fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Trond som fastlege siden 2016 eller lengre. Han er flink til å gi henvisning til spesialist eller ta prøver når det trengs. Samtidig viser han lite forståelse eller empati når helseplager gjelder psykisk helse, ikke bare kropp. Nå var det første gang jeg kom til han med psykiske plager og ble helt satt ut av hvor lite forståelse han viste, hvor arrogant han var og hvordan han klarte å få meg til å føle meg enda verre i en situasjon som jeg opplever som flau og sårbar i utgangspunktet. Det var siste gang jeg hadde time hos ham, har byttet til et annet legekontor. Allmennmedisin er et inkluderende begrep for all slags lidelser og de psykiske burde ikke blitt sett på som mindre alvorlige bare fordi de ikke er så godt synlige som influensa eller beinbrudd. Jeg er veldig skuffet over opplevelsen jeg hadde og fraråder alle å dra til Trond med problemer som sitter i hodet -man risikerer å føle seg enda verre. Ellers var jeg veldig fornøyd med selve legesenteret, systemet de bruker for timebestilling og øvrige ansatte på legekontoret.

Viser lite forståelse for psykisk helse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Trond siden 2017 og jeg blir virkelig ikke klok på han.
Han viser lite forståelse for psykisk helse. Jeg har måttet slåss for å bli forstått.
Jeg velger derfor å bruke egne penger privatlege istedenfor å gå til han, frem til jeg får ny lege (står på venteliste).

Vis flere...