Azita Farnoush
Hadde aldri bytt fastlege hvis ikke hadde flyttet. Er ekstremt fornøyd. Hun virkelig ser og lytter til en. Får time kjapt hvis man trenger det, og hun sender resept/henvisninger /resultater med en gang. Har til og med fått prøveresultatene per SMS på kveldstid. Ønsker også å gi personellet i labben skryt. Veldig trivelige og flinke. Ble veldig godt ivaretatt alle de ganger jeg måtte dit for prøver. Tusen takk for denne tid. Jeg kommer å savne er alle 😊
Mensklig,forståelsesfull,rolig og avslappet.
Hun har tid til å forklare pasienten om sykdommen og veilede vidre.en glede ågå til henne hver gang.
Hun er veldig flink og diktig lege hun lytter godt og gir riktig medisin har god ansikt utrykkr. Gir deg nok tid ,Hva som helst! interesserer og lytte det er da du kan snakke mye og snakke om ting du har lyst Legg opp til diskusjon Da blir man altid veldig godt følget veldi høflig person.
Vennlig og behagelig fremtreden. Legen inngir tillit og trygghet for å bli fulgt opp på beste måte. Alltid hjelpsom. Henviser til spesialist ved behov. Gir raske tilbakemeldinger via SMS - både på blodprøver og svar fra speisalister/røntgen.
Tonen i resepsjonen har blitt mye bedre etter hvert - både med hensyn til imøtekommenhet og vennlighet.
Tidligere var det lang ventetid å få telefonisk kontakt. Nå vet jeg ikke hvordan det er - siden jeg kun bruker SMS. Enkelt og greit.
Very professional, easy to communicating with, friendly and very understanding, I feel safe with her being my Doctor.