Marthe Kristin Kongshaug

Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Kvinne, 66 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1992)

Ledige plasser

208 av 2500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Marthe Kristin Kongshaug er en av 558 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(180)
180 vurderinger
Tilgjengelighet
(129)
129 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(143)
143 vurderinger
Service
(132)
132 vurderinger

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Usympatisk og holder ikke avtaler

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har gått til Marthe Kristin Kongshaug én gang tidligere og opplevde hun da som svært usympatisk, stresset og lite interessert i meg. Når jeg nå hadde behov for ny time, gjerne samme dag, ble jeg bedt over telefon om å sende hun en tekstmelding med personnummeret mitt og så ville hun ringe meg opp. Dette var 4 dager siden og har ikke hørt noe enda. Blir et bytte for meg.

En veldig dyktig og effektiv lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Marthe Kongshaug som fast lege siden ordningen ble innført. Hun er en dyktig lege, opptatt av sine pasienter og veldig effektiv. Anbefales på det sterkeste!

Verste behandlingen jeg har fått!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde en avtale med min lege om å ta kontakt i løpet av uken, måtte dessverre prate med denne legen da min fastlege er ute i ferie.

Ble møtt av skepsis til hele min sak og måtte oppgi fødselsnummer 3 ganger før hun "fant meg i registeret" merk også at hun huffet seg høylytt imens hun søkte meg opp.
når jeg ga henne personnummeret sa hun at jeg hadde en ubetalt faktura (som forøvrig ikke forfaller før om 7 dager)
da jeg spurte henne hva det hadde med saken å gjøre sa hun at det handlet om "et samarbeid"
fortalte henne da at dette handler om meg og min helse samt avtalen med min lege og arbeidsgiver og at om det er denne måten man blir behandlet på bytter jeg legekontor, etter jeg hadde sagt dette spurte jeg om når min fastlege var tilbake men da hadde hun lagt på.

Ville ikke anbefalt henne til min verste fiende.

Spinnvill

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dessverre har jeg måttet gjennomleve opplevelsen av å ha Marthe Kongshaug som stedfortreder for min fastlege gjentatte ganger. Hos henne er det kun en ting som teller, og det er hva hun synes. Det skal godt gjøres å finne en mindre empatisk lege enn henne. Hun er overhodet ikke interessert i deg som pasient, men er på kontoret sannsynligvis utelukkende for å få utbetalt lønn.

Forleden var min fastlege hos samme legesenter ikke tilgjengelig, og da får man beskjed på telefonen om å henvende seg til annen lege dersom det ikke kan vente. Jeg valgte da å bli satt over til Marthe Kongshaug fordi jeg tidligere har vært hos henne da hun var stedfortreder for min fastlege ved en annen anledning. Dette var en akutt situasjon som jeg trengte hjelp med raskt. Når hun svarer på telefonen får hun meg først til å forklare problemstillingen, for så å heller be meg ringe til en av de andre vikar-legene på legesenteret, som ikke var et alternativ på telefonen i det hele tatt. Jeg forsøkte å gjøre dette men valgte igjen å ringe Marthe Kongshaug da alternativet hun foreslo ikke var tilgjengelig. Hun ber meg igjen ringe til en annen, og før jeg får anledning til å forklare at det ikke er mulig legger hun på. Jeg forsøker igjen å ringe henne, da setter hun meg på vent for så at samtalen kobles fra før jeg får sagt mer enn navnet mitt. Når jeg en siste gang forsøker å ringe henne, så skriker (?!) hun at jeg må skjønne at hun ikke kan hjelpe meg og legger igjen på røret. Dette før jeg får sagt noen ting. Ved såpass alvorlige situasjoner som jeg ringte henne for må jeg si at jeg blir sjokkert og lamslått over hennes oppførsel. Jeg kan ikke begripe hvorfor hun jobber som lege når hun ikke er interessert i å hjelpe pasienter, da det tross alt er jobben hennes.

Hun har hatt samme type oppførsel da jeg har vært hos henne på øyeblikkelig hjelp-time på legesenteret, men det fortrengte jeg for jeg tenkte at kanskje min opplevelse kunne være farget av sykdom eller annet. Rodeløkka legesenter bør ta en oppvask her.

Trygg og Kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har kun gode erfaringer med Dr. Marthe. Hun har alltid gitt meg den hjelpen jeg trenger og har tillit til henne. Hun er effektiv, kompetent og viser omsorg.