Sissel Bergflødt Lahna

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (1990)

5 av 2000

Storoklinikken Telefonnummer22 09 88 8822 09 88 ...
Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo
Sissel Bergflødt Lahna er en av 609 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Sissel Bergflødt Lahna

Utrygg, uempatisk og totalt uprofesjonell

Jeg var hos fastlegen (Sissel Lahna hos Storoklinikken) [datoen er fjernet av moderator]. Jeg følte meg ikke hørt, timen varte bare 10 minutter og jeg betalte 299 kr. Dette var sjette gangen jeg har vært hos henne.

Hun forklarte ikke f.eks. hva blodprøven skulle brukes til og ser på wikipedia eller lignende for å stille spørsmål. Hun oppførte seg veldig uempatisk og lyttet ikke til meg (ikke bare nå sist, men ofte før). Hun fant heller ingen løsninger. Jeg går fra legekontoret med flere spørsmål enn svar og med en særdeles dårlig følelse.

Og prisen samsvarer ikke med det som står på websiden til Storoklinikken. Jeg vil ikke bli behandlet på denne måten og jeg bytter nå fastlege. En slik behandling som jeg har fått unner jeg ingen!

Kald og usympatisk

Jeg hadde denne fastlegen i mange år, og hun var dermed kjent med meg og min historie. Derfor er det ekstra sjokkerende hvordan jeg ble behandlet under mitt svangerskap. Jeg har aldri følt meg så utrygg eller så lite ivaretatt av denne legen da jeg hadde behov for oppfølging under graviditeten. Jeg ble overhodet ikke møtt med dialog, men i stedet mistenkeliggjort og avbrutt, da jeg forklarte at jeg trengte en gradert sykemelding fra jobb. Jeg er sjokkert over behandlingen jeg fikk, og byttet fastlege umiddelbart.

Fornøyd

Jeg er sjeldent til fastlegen, men den siste tiden har jeg hatt behov for hyppigere kontakt. Jeg føler meg sett og hørt, og er super fornøyd med oppfølgingen jeg har fått så langt.

Null empati og tror ikke på deg

Jeg har hatt Sissel i sirka 2 år nå. Jeg har slitet med depresjon og helsen de siste årene. Jeg føler ikke at jeg blir tatt seriøs av henne dessverre, og at hun bare ønsker at jeg skal komme meg kjappest mulig ut av rommet.

Null empati, kald og frekk lege

Etter maaange år med henne som lege har jeg endelig valgt å bytte. Jeg er generelt lite syk, så jeg har ikke hatt behov for oppfølging. Men da jeg gikk gravid kom hun med frekke kommentar at jeg nå velger å bytte. Makan til oppførsel fra en lege, jeg blir flau!