Amir Yosef Madadi

Vålerenga Helsesenter Mann, 53 år

Om

Autorisert1998
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser 589 av 2000
Advarsler
Vil du bytte til denne fastlegen?

Praksis

Vålerenga Helsesenter

Østerdalsgata 1 A-B 0658 Oslo
Amir Yosef Madadi er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
3.0
19 vurderinger
Tilgjengelighet
3.5
16 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
2.5
18 vurderinger
Service
3.5
18 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Amir Yosef Madadi

Blid fastlege, men det stopper der

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
2.5

Var pasient hos Madadi i to år før jeg ga opp og byttet fastlege.

Byttet til han i en periode der jeg trengte mye oppfølging, og gjorde han klar over dette ved første time. Han oppmuntret meg og sa at vi skulle finne ut av alt sammen, og at jeg bare kunne ta det med ro. Denne frasen gjentok han under hver legetime, men forståelse for mine symptomer hadde han ikke. Han skulle skrive ut en rekke medikamenter til meg samt sende meg til samme spesialister gjentatte ganger til tross for at det ikke ble funnet noe galt. Jeg følte meg som et komplekst problem som han bare ville feie bort til en annen spesialist som kunne avlaste han for en liten periode. Spesialistene på den andre siden hadde ikke forståelse for hans henvisninger.

Videre har han en tendens til å snakke til PC-skjermen sin mens man er tilstede, i tillegg til å uttrykke utfordringer med programvarene han må forholde seg til (visstnok ikke bare bare å skrive ut blødprøve-etikett). Siste legetime hos han dro jeg frustrert og gråtende fra, og han ble veldig sjokkert over at jeg begynte å gråte. Apatisk ga han meg et lommetørkle og sa at vi skulle vi ut av det. Der satte jeg ned foten.

Resepsjonen har gått fra å være bemannet av en høylytt, umoden ung dame som tok personsensitive opplysninger over telefonen uten måte, til å bli bemannet av en liten gjeng med introverte sekretærer som er flinke med å miste prøver de har tatt. Proft.

Så, Madadi er blid og hyggelig kar som må jobbe med sine mellommenneskelige egenskaper. Han må lære seg å snakke til sin pasient, ansikt til ansikt, og ikke trekke alt for raske konklusjoner for å behandle neste pasient. Ingen fortjener å føle at de er et problem som ingen kan løse, og det å bli fortalt at alt vil ordne seg funker ikke når det faktisk ikke ordner seg.

Denne legen inser ikke sin begrensing-velg en annen lege og et annet legesenter.

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
1.0

Jeg har vært pasient hos Madadi i 3 måneder og må nå bytte lege innser jeg. Madadi er vennlig men hører ikke på hva du sier. Han sitter å knapper på datoren sin og kjører sitt race. Jeg har om og om igjen bedt om en henvisning til barnelege for datteren min som hostet og surklet konstant i 9 måneder. Legen nektet. Vi måtte teste ut alle Madadis ideer på virkningsløs medisinering i 3 måneder. Når jeg nektet å sette datteren min på kortison uten forundersøkelse, har legen endelig innsett at han ikke kan hjelpe og henvist oss videre. Dessverre til en røntgen time-ikke til en barnelege, som jeg bad om? Selv har jeg bedt om en henvisning siden 1 april for skulderplager. Etter å ha ventet på MR bilder i to måneder har Madadi nå prestert å henvise meg til en fysioterapeut med første time i september (om 2,5 mån). Dette er noe jeg har spesifisert for Madadi at IKKE kommer til å hjelpe meg med skulder-problemene, da jeg ikke har muskelsmerter. Hvor mange måneder jeg nå må vente for å komme videre fra denne verdiløse behandlingen aner jeg ikke? Madadi ringer ikke heller tilbake og svarer ikke på epost. Vålerenga legesenter har ikke lab og sekretæren er svært lite interessert i å hjelpe pasientene. Styr unna!

Vålerenga Helsesenter hjelper deg når du trenger hjelp

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg har vært pasient i ca 1 år og jeg liker meg godt tatt i mot som pasient.Amir er veldig flink lege hele familien har gått over til han fordi han er fleksibel på kort varsel med å gi time til undersøkelse og Legesentere er veldig flott jeg kan trygt anbefalle Amir og ansatte på Vålerenga Helsesentere.

Bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Flink, effektiv, vennlig, grei å ha med å gjøre. Hadde flere ting jeg ville ta opp og vi fikk tid til alt.

Fin lege

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
3.5

Har fått det jeg har behov for av hjelp, og han er alltid hyggelig. Er litt distree, men på en hyggelig og snill måte.