Gulshan Rana

Stovner Legesenter AS
Kvinne, 49 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2005)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Stovner Legesenter AS Telefonnummer23 34 41 4023 34 41 ...
Karl Fossumsv. 30 0985 Oslo
Gulshan Rana er en av 569 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(15)
15 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(12)
12 vurderinger
Service
(9)
9 vurderinger

Siste vurderinger av Gulshan Rana

den värsta läkaren som har jag haft i mitt liv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hon har inte tålamod, lite intresserad. Sista gången var jag hos henne och har jag betalat min time utan undersökning alls.

Hold dere unna!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Blir ikke tatt på alvor, henviser heller ikke videre og følger opp pasienten... Skal gå så fort som mulig og er ikke interessert i pasienten...

Meget sterk medisinsk faglig !

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Koselig og alltid blid. Har dog for mange pasienter. Men hun gjør så godt hun kan til tross for en stressende arbeidsdag:-)

Har vært hos flere fastleger med min problemstilling uten hell. Rana tok meg på alvor og har diagnotisert meg grundig som førte til at jeg fikk den riktige hjelpen og har fått betydlig lettere liv etter hjelpen som var initiert av henne. Hun er flink på faget og det er strengt tatt det man kan forvente av en lege. Hun er profesjonell :)

Utrolig skuffet!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

i starten følte jeg hun var flink. men når jeg virkelig trengte hjelp og støtte så fikk jeg det ikke. jeg er gravid med tvilinger og jobber i barnehage med småbarn. jeg ville etter en periode ha 100% sykmelding fordi jeg rett og slett ble utslitt på jobb og klarte ikke mer. helsen min ble nedsatt av stress pga jobben min. jeg fikk ikke 100% sykmelding fordi hun mente at graviditet ikke er en sykdom,og at hun ikke hadde noe å si til nav hvis jeg sykmeldte meg mer enn 50%. Jeg måtte komme med bekreftelse fra jobb at de ikke kunne tilrettelegge for meg og at jeg ikke klarer å jobbe.
jeg sa til henne at jeg syntes det var dumt at de på joben må fortelle om helsen min i stedet for at du skal høre på hva jeg har å si. jeg føler du ikke bryr deg om meg som passient, de på jobben min passer bedre på meg enn deg. hun svarer meg og sier du tenker heller ikke på meg, vil du at jeg skal miste jobben min pga deg.(fikk rett og slett sjokk) nei sa jeg men du mister ikke jobben din fordi en pasien er utslitt og trenger hvile.. vet ikke rareste legen jeeg har vært borti hun tenker rett og slett ikke nok på sine pasienter.
jeg har nå byttet fastlege håper virkelig han er bedre...

skuffet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos henne et par ganger, de gangene har fått meg til og grue med til og dra til legen! Hun er kald, og lite interessert, hun undersøker dårlig, føler nesten som om hun vil ha meg sjapt ut av kontoret! Hun kommer aldri med konklusjoner.. Her om dagen fikk jeg legeerklering eller blodprøve fordi jeg ikke har betalt regningene mine. Jeg prøvde og forklare hu med at jeg er student på 18 år, uten jobb, så jeg må nesten vente på stipendet mitt, hun hadde null forståelse, og begynte og skjelle meg. Aldri opplevd noe lignende!