Eva Marianne Sponnich

Ellingsrud legesenter
Kvinne, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1997

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Ellingsrud legesenter
Trygve Lies plass 1 1051 Oslo
Tlf: 22 90 54 60 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Eva Marianne Sponnich er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
17 vurderinger
Tilgjengelighet
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
13 vurderinger
Service
12 vurderinger

Siste vurderinger av Eva Marianne Sponnich

Flott lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Eva som fastlege i mange år - både mine 2 barn og jeg. Hun er en varm, god og ikke minst dyktig lege. En periode (da hun var til spesialisering) hadde vi en annen fastlege, men byttet fort tilbake til Eva da hun var på plass igjen. Er ikke ofte hverken mine barn eller jeg er til lege, men veldig betryggende å ha en fastlege som er så opptatt av pasientens ve og vel!

God fastlege over mange år

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Eva er en profesjonell lege med god bredde. Hun er flink til å henvise til spesiallister når det trengs og tar pasientene sine på alvor. Dersom det er tid til overs har hun ingen problemer med å ta opp flere saker. Dessverre er hun ofte forsinket, men sannsynligvis har det en sammenheng med mengden som mener de har rett på å bruke mer enn tilmålt tid til tusen tilleggssaker.

Vi har hele familien på fem brukt Eva gjennom flere år til graviditet, sykemeldinger, henvisninger, samtaler om spesielle utfordringer med mer. Hun er heller ikke redd for å si i fra om ting du selv må ta tak i for å komme fremover. Vi er veldig glade for å ha fått plass hos henne.

Dyktig lege som tar deg seriøst

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

De som skriver at hun bare tar et problem per besøk, og at det er skikkelig dumt, vit dette: Hun har flere pasienter daglig som alle har sine egne problemer. Hun har en halvtime +/- til disposisjon på hver pasient, og det å få muligheten til å gi en god, faglig og korrekt vurdering forutsettes av at man får tid til nettopp dette.

Eva oppfatter jeg først og fremst som en dyktig lege som tar deg seriøst. Jeg føler jeg ble hørt, hun tenkte ikke på klokka og var bestemt på å sørge for at hun aldri så meg igjen. For det er hva det handler om: Luke bort alle problemer som måtte være. Dette satte jeg stor pris på. Jeg er ikke alene om denne meningen; sommervikaren på Ellingsrud Legesenter fortalte meg, da jeg har hatt flere besøk, at hun syntes hun var dyktig og hadde gode, velressonerte konklusjoner.

Tommel opp!

Helt forferdelig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde tidenes verste opplevelse hos denne legen. Startet først med at jeg ble skjelt ut på venterommet foran andre pasienter da sentralbordet på legesenteret hadde gitt meg feil beskjed. Legetimen ble så kort og konsis at jeg fikk så vidt tatt opp det jeg ville spørre om. Legen var mer opptatt av å få timen overstått fortest mulig enn å hjelpe meg. Da jeg ble skjøvet ut av legekontoret hadde jeg et lite spørsmål om en annen sak. Da fikk jeg beskjed om at ”hvis jeg skal svare på det så må du bestille deg ny time”. Var ca 5 min inne hos legen og vil aldri tilbake…

Ikke fokusert på pasient lenger.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Føler at hun ikke er interessert i pasientens beste lenger, men bare sier ting for bli ferdig asap, ved konsultasjoner.