Jan Olav Sørdal
Hyggelig og grei lege, virker som han oppriktig vil det beste for pasienten. Byttet fordi kommunikasjonen med legesekretærene fungerte dårlig.Vanskelig å få time, motvillige til å sette opp time, når jeg sendte bestillinger via internettfunksjonen fulgte de den ikke opp. Fikk vite at det ikke gjaldt akutte tilfeller, jeg hadde opplyst at det gjaldt reseptfornyelse. Akutt? Neppe. Hadde ikke dette fungert så dårlig ville jeg aldri ha byttet for Sørdal var virkelig en bra lege. Grunnen til at det blir dårlig helhetsvurdering er derfor ikke han men sekretærene.
Dr. Jan Olav Sørdal er en fantastisk lege. Han tar seg god tid til pasienten sine. Klarer alltid å presse inn akutte tilfeller på bekostning av sin egen lunsj. Forklarer slik at man forstår, bruker ikke en gjeng med lege terminologi. Jeg anbefaler han til alle. Har ikke noe negativt å si om han. Har brukt han som fastlege i 10 år.
Han er høflig,viser tydelig at det meg det dreier seg om på timen, som sjeldenm er forsinket !! En unik lege i 2012 !
Han er dyktig og tar seg god tid til pasientene. Følger godt opp!
Flink til å lytte, men litt tafatt når det gjelder å sende videre i systemet. Det kan bli litt lett å vente å se til neste gang. Han stiller seg til disposisjon og er faglig dyktig. Vanskelig å få time, lang tid å vente på at noen svarer tlf, akuttimer er kun tilgjengelig dersom du ringer før kl 10. Som regel har jeg ventet 30-50 min før jeg kom inn til fastsatt time. Men igjen, legn er koselig og dyktig