Bengt Anders Wedén

Majorstuen Legesenter
Mann, 56 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2000

Ledige plasser

78 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Majorstuen Legesenter
Kirkeveien 61 0364 Oslo
Vis kart
Bengt Anders Wedén er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(28)
28 vurderinger
Tilgjengelighet
(18)
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(19)
19 vurderinger
Service
(18)
18 vurderinger

Siste vurderinger av Bengt Anders Wedén

Frekk og arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ved henvendelser fremstår legen som en som ikke tar ting så alvorlig. Legetimen på 30 minutter skal helst være over på halvparten av tiden.
Jeg har i tillegg ved bruk av forny e-resept blitt fakturert av denne legen for beløp som ikke er i henhold til normal takst. Ved henvendelse om årsak til faktura ble jeg besvart med frekkheter og ble anbefalt å bytte lege. Styr unna så langt det lar seg gjøre.

Hyggelig omtenksom og tillitsvekkende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Bengt Weden som fastlege i mange år og har ingenting å utsette på ham. Han er imøtekommende og er støttende i forhold til å mestre mine egne helseutfordringer. Føler at han stoler på meg og støtter de avgjørelsene jeg tar etter at vi har hatt diskusjoner om helseproblemene mine. Han feier ikke bort problemer med å skrive ut medisiner men kommer med konkrete råd for hva jeg kan gjøre for å bedre helsa. Han har stor forståelse og innsikt i psykisk helse. Jeg fikk ham anbefalt av en psykolog jeg gikk til i forbindelse med behandling av posttraume. Har ikke angret en dag!!!! Mine varmeste anbefalinger.

Må dessverre bytte etter flere år

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var så heldig å få time hos min gynekolog på 14 dager istedenfor å måtte vente i 3 mnd. Jeg kontakter Weden for å få sendt en ny henvisning, digitalt, direkte, som jeg ble rådet om å spørre om. Siden det er ca 17 mnd siden jeg var 17 ca 17 mnd siden jeg var der, var henvisningen utløpt. Dette er svaret: "Vi har nå snakket med Bengt og han sier at du må komme på time for henvisning, sånn har det alltid vært. Han sier at du også var hos gyn i 2017 og at det ikke er noe indikasjoner på at du trenger dra dit nå, med mindre det har oppstått ny klinisk problemstilling i underlivet. Da kan du få en time hos han onsdag 23.05.18." Jeg hadde da informert om at onsdag om en uke, ingen onsdager kan jeg, jobber utenbys. Jeg kan da få time fredag 25, dagen etter at jeg har time hos gynekolog. Det hjelper ikke!!! på tross av at jeg får oppgitt at han er fraværende fra kontoret, derfor ikke før. Kan jeg på 66 ikke vurdere om jeg vil snakke med min gynekolog som jeg kjenner godt? Er det ikke mulig å være litt fleksibel? og bruke skjønn? for å hjelpe til. Jeg pleier ikke å diskutere med Weden, denne type problemstillinger, likevel vet han at det ikke er indikasjoner! trist, men dette er dessverre for drøy kost for meg, som trodde vi hadde et gjensidig tillits-forhold, jeg ser meg nødt til å bytte, også for å få den henvisningen!!!

Kombinerer det beste av skole og komplimentærmedisin.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har mer enn 6 års erfaring av en kunnskapsrik, førståelsefull og trygg lege som også har stått meg bi i for han vansklige situasjoner, som for eksempel arbeidskonflikter i egen bydel. Som oppvokst i en legeslekt har jeg et bein i vanlig skolemedisin og på grunn av egeninteresse og ulike utdannelser et ben i komplementærmedisinen. Jeg syns derfor at jeg har et godt grunnlag til å vurdere hans råd til meg, enten medisinske eller andre i forhold til den enkelte åkomma. Jeg føler at han alltid respekterer mine egne avgjørelser, og behandler meg med respekt.
At han også bruker så pass mye av sin tid som arbeidende barnefar til at også både spre sine kunnskaper og innhente nye gir meg også et inntrykk av at han har et brinnande interesse for det han holder på med både yrkesmessig og i forhold til sine pasienter.

Under forventet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Benyttet første møtet på å fortelle hvordan det kunne være mulig at jeg fikk plass hos ham - han som hadde hatt full venteliste i lange tider.

Problematiserer ikke grundig nok og er ikke flink nok til å lytte. Dette gjør at jeg bytter lege etter litt over et halvt år med ham som lege.