Ben Li Zhang
Dr. Benli Zhang er en svært dyktig lege innen både vestlig medisin og kinesisk medisin, og dermed er han en veldig dyktig diagnostikker. Dr. Benli er en dyktig akupunktør og kirurg.Dr. Benli Zhang reddet meg fra store blodtap og har vært en veldig bra støttespiller i livet. En må gjerne vente litt fordi Dr. Benli Zhang tar seg god tid til sine pasienter.
Har en positiv opplevelse av Ben Li.
Føler meg godt ivaretatt, hørt og tatt alvorlig.
Anbefaler denne legen.
Dr Ben Li Zhang er veldig lite kommunikativ, uempatisk og uklar. Hvert besøk eller telefonsamtale er kaos og det er ingen klare anbefalinger eller diagnose av situasjonen eller skaden. 5 minutters oppfølgingssamtaler har for det meste vært preget av å forklare meg hvordan du betaler for et fullt konsultasjonsgebyr.
I tried to call the number of the doctor and the center directly 4 times during the week and I always got a voice mail
Ben Li Zhang er uten sammenligning den beste fastlegen jeg har hatt (av fire). Han er interessert i pasientene, intelligent og kunnskapsrik. Hans behandling - en blanding av tradisjonell medisin og kinesisk akupunktur - har gitt resultater over all forventning.
Han er også en særpreget (i positiv forstand) og unik personlighet - stillferdig, følsom, empatisk. At det kan være litt venting på legekontoret (som en annen pasient har bemerket), at hans stil er noe unorsk (han kan forsvinne uten å si «ha det») og at man noen ganger må si ting to ganger, får man ta med overbærenhet og godt humør. Det er helt åpenbart ikke uvennlig ment. Han forstår forøvrig norsk mye bedre enn han snakker, så man kan være helt trygg på det faglige.