Cathrine Ramstad Andersen

Onsøy Legesenter
Kvinne, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2003

Ledige plasser

0 av 1550
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

9 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Onsøy Legesenter Telefonnummer69 33 75 3069 33 75 ...
Pancoveien 22A 1624 Gressvik
Vis kart
Cathrine Ramstad Andersen er en av 72 fastleger i Fredrikstad

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(22)
22 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(18)
18 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Cathrine Ramstad Andersen

Kjempeflink lege <3

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Cathrine R. Andersen har jeg hatt som lege i 2 år. Har aldri vært så mye til lege før, men jeg har vært en del til henne de siste 2 årene. Hun har hjulpet meg med å bli henvist til undersøkelser for å finne ut hva som var mine sykdommer. Hun lytter og tar meg på alvor. Får time i løpet av en uke, får hastetime samme dag hvis det er noe akutt. Litt venting er det, men flere ganger har jeg bare ventet toppen 5min. før jeg har kunnet gått inn til timen. Hun har mye kunnskap og er det noe hun er litt usikker på søker hun opp det og finner det ut mens du er der. Hun er god til å forklare deg ting i forhold til det du lurer på, slik at det er forståelig.

Desverre så gikk det ikke.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ville gi henne en sjanse men desverre så bytter jeg lege nå. Uinteressert i både pasient og sykdom. Ser mest i pc. Må spørre om alt. Etter å ha vært syk i 6 mnd med forkjølelse så har hun ikke en gang lyttet på meg eller tatt crp på eget initiativ. Jeg ble bedt om selv å velge dosering for stoffskiftet.

Dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Trygg og faglig dyktig, lyttende og omsorgsfull lege. Noe lang ventetid når man skal inn til time men ut over dette perfekt lege for oss

Flink lege, men altfor lang ventetid.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen er veldig flink, hun lytter alltid til det jeg sier og hjelper meg med å forstå det jeg lurer på.
Men en negativ ting er at hun må ha for mange pasienter. Det er lang ventetid på legetime, sist gang jeg bestilte var min legetime 20 dager frem i tid.. Det er lenge å vente når man har helseplager og ikke engang vet hva det er, (nå sporer jeg av littegrann) og så kvier jeg meg alltid for å gå til legevakten, for der får jeg alltid beskjed om at de ikke vil gjøre noe for dette er noe fastlegen skal gjøre.

Mistenker at hun også bruker lang tid på pasientene, det er kjempebra! Men det krasjer helt hvis en har for mange pasienter, for da går det ut over alle andre som sitter og venter. Hver gang jeg er hos henne prøver jeg å være så rask som mulig med tanke på andre pasienter som sitter på venterommet, når jeg går ut kommer jeg på hva jeg også skulle spurt om.
Når jeg har en avtalt tid så møter jeg opp 15 minutter før tiden. Men jeg må alltid sitte 45 minutter til 1,5 time etter avtalt tidspunkt før jeg endelig får kommet inn. Dette er et irritasjonsmoment, og dette fremstår som dårlig planlegging av legekontoret.

Her må legekontoret ta grep snart og korte ned på ventetiden på venterommet, og finne en løsning på at pasienter må vente flere uker på å få legetime. Dette har vært et problem i flere år.

Trygg og faglig dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hører på meg og sender meg videre til rette instanser. Jeg er fornøyd:-) Blid og hyggelig. Får time raskt ved behov.