Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt

Bjørn Tvedt

Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt
Fornebuklinikken AS, Nomi Oslo
Mann, 54 år

Om

Dr Bjørn Tvedt er spesialist i plastisk og øre-nese-hals kirurgi og er overlege ved Fornebuklinikken. Han er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS  (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies).  Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurg,  og er den samme som gjelder for American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS).

Bjørn Tvedt har tidligere jobbet som konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007 og ved Klinikk Bunæs og Akademikliniken. Han har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals-løft. I tillegg har han lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi.

Bjørn Tvedt har også vært en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser.

Spesialisering

  • Plastikkirurgi
  • Øre-, nese-, halssykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(72)
72 vurderinger
Tilgjengelighet
(57)
57 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(60)
60 vurderinger
Service
(55)
55 vurderinger

Siste vurderinger av Bjørn Tvedt

Høy kvalitet

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bjørn Tvedt utførte brystreduksjon, med bytte av implantat og løft.

Jeg hadde tidligere noen komplikasjoner etter min første operasjon. Det har blant annet vært plager med smerte, ubehag, samt det estetiske. Brystene begynte å henge og huden var usedvanlig slapp. Bjørn gjorde en utsøkt jobb allerede under konsultasjon og informerte nøye hva planen var. Han fjernet også et stygt arr som var under det ene brystet etter min første brystoperasjon for mange år siden.

Resultatet etter operasjonen er fantastisk. Jeg hadde aldri forstilt meg et så vellykket inngrep. Proporsjonalt, estetisk nydelig, og lett i vekt. Jeg er veldig aktiv og fikk dermed også byttet til et implantat som egnet seg best min hverdag og livsstil.

Anbefaler Dr. Bjørn Tvedt på det sterkeste. Man merker at Fornebuklinikken er organisert av fagfolk som er blant de beste innen sitt fagområde. Det skaper trygghet og gir en helt annen harmoni som besøkende på klinikken.

Meget fornøyd!

Glitrende plastikkirurg!

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bjørn Tvedt tok ansiktsløft og panneløft på meg i høst. Resultatet ble veldig bra - mine venner som ikke visste om inngrepet oppdaget ikke at jeg hadde gjort et ansiktsløft. Samtidig har jeg fått mange kommentarer på at jeg ser frisk og opplagt ut. Jeg ser ut som det jeg gjorde for ca 10 år siden, som var det ønskede resultatet for meg.

Etter å ha sett ansiktsløft på diverse kjente personer, kan man bli litt usikker på om ansiktsløft er lurt. Men finner man rette kirurgen kan resultatet bli veldig bra!

Storfornøyd med behandling og resultat

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg bestemte meg for å operere nesen i april i år, etter å ha hatt store komplekser i omtrent 16 år. Dette var en veldig stor avgjørelse for meg da jeg var redd for å bli dømt for valget jeg tok, og fordi jeg var redd for at resultatet ikke skulle bli slik jeg håpet.
Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå til Bjørn og Akademiklinikken. Jeg ble tatt godt vare på før, underveis og etter operasjonen. Resultatet ble akkurat slik jeg hadde drømt om, og jeg hadde ingen plager i etterkant.
Denne operasjonen har betydd veldig mye for meg og min livskvalitet. Jeg har ikke lenger kompleksene som pleide å påvirke meg i alle sosiale situasjoner. Nå kan jeg fokusere mer på andre mennesker og nyte livet på en annen måte. Tusen takk!

Finnes ingen bedre!!

Klinikk: Tvedt Helse AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min nese har i alle år gitt meg lav selvtillit og psykiske komplekser. Jeg hadde lenge lyst til å operere den, men sleit veldig med å skulle ta det store steget pga min sterke frykt for å få et dårlig resultat. Jeg har et EKSTREMT godt øye for opererte neser, og ville heller ha min egen nese som jeg var misfornøyd med enn en nese som så unaturlig og operert ut. Når min venninne opererte sin nese hos Bjørn Tvedt ble jeg helt paff av resultatet. Var det virkelig mulig å få et så naturlig resultat? Jeg kunne nesten ikke tro det.
Det kan ikke skade med en konsultasjon da, tenkte jeg.

Jeg innså ganske raskt i møte med Bjørn Tvedt at han ikke er en kirurg som følger den samme 'oppskriften' på alle sine pasienter. Han lytter til dine ønsker og jobber ut ifra det. Jeg ønsket en forbedret versjon av min egen nese, med smalere profil og litt mindre tupp til å matche min nye profil. Det var ekstremt viktig for meg å fortsatt se ut som meg selv. Konsultasjonen med Bjørn og prosessen/oppfølgingen gjorde at jeg følte meg trygg hele veien til operasjonsbordet.

Jeg sitter igjen nå med et resultat som jeg ikke kunne vært mer fornøyd med!! Jeg fikk AKKURAT det jeg ønsket til profil og tupp. Min nye nese passer perfekt til ansiktet mitt. Bjørn sitt øye for detaljer er veldig imponerende.

De jeg ikke har delt min neseoperasjon med har ikke lagt merke til noe endring, selv ikke familiemedlemmer. Forbedringene er store men samtidig subtile. Og for meg som har et ekstremt godt øye for opererte neser, så hadde jeg aldri klart å gjette at min egen nese var operert.

Ordet om Bjørn sprer seg og resultatene taler for seg selv. Siden operasjonen har livskvaliteten min økt betraktelig, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig.

Det finnes ingen bedre enn deg, Bjørn!! Tusen takk!!!

10/10 på neseoperasjon. Kunne ikke vært en bedre opplevelse!

Klinikk: Tvedt Helse AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Valgte å operere nesen min hos Bjørn da jeg over mange år plagdes over hvordan av nesen min så ut. Både strl, skjevhet og en klumpete nesetupp var ting jeg ønsket endret.

I tanke på kostnadene og ikke minst skrekk scenarioer hos andre kirurger valgte jeg å vente svært lenge før behandling. Nesetipp sies å være den mest utfordrende delen å jobbe med og krever ekspertise.
Man ser resultatene fra Tyrkia etc hvor prisene er billigere, men svært skummelt å see når dette går dårlig. Absolutt ikke verdt den risikoen tenkte jeg på eget ansikt.

Bjørn Tvedt skal være den beste kirurgen på nesejobb i Norge, men valgte allikevel å undersøke dette med venner da jeg bare er skeptisk av natur og for å være på den trygge siden. Flere venner og kjendisvenner sa dem kun brukte Tvedt for plastikk kirurgi og er svært fornøyde.
Basert på omtale og folk jeg kjenner følte jeg meg så trygg man kunne bli på valget av kirurg.

Slik var opplevelsen med Bjørn Tvedt:

Han var svært kunnskapsrik og realistisk iforhold til hva man kunne oppnå og forvente av resultat på møte vi tok før operasjonen.
Han er flink til å lytte til dine ønsker og forstår hva som plager deg uten at jeg måtte gå i detaljer på dette.
Hyggelig person som er lett å prate med. God oppfølging før/etter operasjon.

Resultatet etter min operasjon:

Omtrent ingen synlig arr etter inngrepet. Hadde forventet arr, så dette var et stort pluss så klart.
Når jeg ser nesen i profil og iforhold til utgangspunkt er det natt og dag forskjell. Fikk akkuratt det jeg ble lovet ved møte og mer. Ansiktet er i mye mer balanse nå.
Forstår enda ikke hvordan han fikk til dette i forhold til utgangspunktet jeg hadde. Fikk en definert nesetipp også noe jeg aldri har hatt før. Amazing.

Grunnen til lang review her:

Valgte å skrive en lang tekst ikke bare fordi Tvedt fortjener det, men mest for at du som leser dette kan følge deg trygg på valget av kirurg. Vet hvordan det er å søke etter en når du ikke vet noe som helst om faget.
Utlandet som et alternativ er det masse falske Instagram profiler jeg kom over. Hvordan vet man om tilbakemeldinger på disse kirurgene faktisk stemmer eller ikke? Hvordan vet man 100% at den kirurgen du velger er den som faktisk gjør jobben? Slike tanker slo meg og jeg følte meg svært utrygg på utlandet som et alternativ. Ikke har jeg råd til å betale flere operasjoner for å rette på feil heller.

Så skriver dette fordi jeg selv ville satt pris på en slik review da jeg var på utkikk etter den rette kirurgen.

Så her er du trygg.
Bare å utnytte muligheten når man har sjansen og han fremdeles er yrkesaktiv. Angrer på at jeg ikke fant frem til Bjørn på et tidligere tidspunkt og fikk dette gjort. Men glad jeg ikke gjorde dette et annet sted.

Tusen takk for alt Bjørn Tvedt!

Som Erlend Elias sier:
Det er et liv før og et liv etter denne operasjonen. Må si jeg kjenner meg godt igjen i det😊

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.