Bjørn Tvedt

Akademikliniken Oslo AS
Mann, 50 år

Spesialisering

  • Plastikkirurgi
  • Øre-, nese-, halssykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(14)
14 vurderinger

Siste vurderinger av Bjørn Tvedt

Dyktig, profesjonell og veldig flink!

Klinikk: Akademikliniken Oslo AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Våren 2019 valgte jeg å gjennomføre neseplastikk hos dr Bjørn Tvedt ved Akademiklinikken. Jeg var VELDIG i tvil, men sitter igjen med en veldig god opplevelse!

Jeg hadde i mange år vært misfornøyd med nesen min. Omtrent så lenge jeg kan huske har jeg aldri likt profilen min eller at den er (noe) skjev. Har aldri blitt mobbet for nesen min, men dette har noe som har sittet hos meg og aldri forsvunnet.
Jeg syntes det er viktig å prøve, så godt man kan, og akseptere seg selv. Samtidig syntes jeg ikke at man skal ta lett på plastiske inngrep for å "fjerne" et problem eller håpe at det skal gjøre deg lykkeligere. Derfor tok jeg ikke lett på å gjennomføre dette inngrepet. Jeg var veldig redd for å angre.

6 mnd etter konsultasjon valgte jeg å booke operasjonen.
Da jeg var på konsultasjon for første gang opplevde jeg Bjørn som en veldig profesjonell og dyktig kirurg. Jeg er veldig glad for at jeg valgte han. Han kunne med en gang forklare meg mitt utgangspunkt og fortelle hva han kunne gjøre. 3Dbildene ga meg også et godt bilde på hvordan resultatet ville bli, særlig profilen.
Nå elsker jeg nesen min.
Den er søtere, mer feminin, men har fortsatt noen av de samme trekkene. Utrolig nok er det ingen, bortsett fra de som allerede visste om inngrepet, som kan se at jeg har fikset på nesen eller påpekt det.

Hadde jeg vist det jeg vet nå før operasjonen hadde jeg definitivt gjort det igjen.

Det eneste negative jeg har å si er at jeg syntes konsultasjon og etterkontroll hos Bjørn gikk alt for fort. Føler at konsultasjonen "plutselig" var over før jeg rakk å få stilt alle spørsmålene mine. Ellers er jeg veldig fornøyd med Bjørn og alle de ansatte på Akademiklinikken. De var veldig flinke, forståelsesfulle og hyggelige, særlig under operasjonen, både før og etter.

I tillegg ville jeg tatt meg mer enn én uke fri fra jobb. Jeg anbefaler hvertfall to uker da man er veldig hoven.

Etter én mnd vil jeg si at det meste av hevelsen er over og jeg kunne begynne å trene igjen.

Ikke fornøyd med neseplastikk

Klinikk: Akademikliniken Oslo AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Endte opp med en asymmetrisk nese på over 60.000 kroner. Angrer bittert på at jeg opererte nesen og Tvedt gjorde mer enn avtalt og fjernet alt for mye av nesestrukturen min (noe som gjør at jeg puster dårligere), gjorde blant annet tippen smalere selv om jeg presiserte at den ikke skulle røres. Sliter med smerter i nesen i ettertid og Tvedt har ikke vist noen forståelse for dette. Klinikken er dårlige på å utgi informasjon og god oppfølging og jeg har ikke følt meg ivaretatt som pasient. Timer blir forskyvet flere ganger og Tvedt fremstår som travel og overfladisk. Anbefales virkelig ikke.

Dyktig, profesjonell og forståelsesfull

Klinikk: Akademikliniken Oslo AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ønsket å få flyttet fett fra hofte/lår/mage og til rumpen. Jeg forhørte meg med en bekjent som anbefalte meg å ta en prat med Bjørn Tvedt. Bestilte derfor en konsultasjon og fikk et meget godt førsteinntrykk av han og hele klinikken. Han var veldig profesjonell og jeg følte han skjønte hva jeg var ute etter. Han var også veldig klar på hva jeg kunne forvente av operasjonen, og hva jeg kunne oppnå ut ifra mine forutsetninger. Jeg angrer absolutt ikke på valget mitt, og er dødsfornøyd med resultatet!

Etter operasjonen er jeg mye mer komfortabel med meg selv, hvilket betyr mye for min helse og det er jeg veldig takknemlig for. Skal jeg utføre flere inngrep så vil jeg garantert velge Bjørn Tvedt og Akademiklinikken igjen.

Personalet har også vært med på å gjøre dette til en super god opplevelse. De har vært utrolig hyggelige og jeg føler at jeg har blitt fulgt opp veldig godt.

Forståelsesfull, dyktig og ydmyk

Klinikk: Akademikliniken Oslo AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble født med dobbeltsidig leppe-kjeve-gane-spalte, og har etter endt oppfølging og operasjons-program hos Rikshospitalet, fått gjort ytterligere operasjoner av Bjørn Tvedt ved Akademiklinikken. Jeg er veldig fornøyd.

Operasjonene på Rikshospitalet gjorde meg med tiden frisk og velfungerende, men jeg følte meg aldri tilfreds med mitt eget utseende, da nesa mi, munnen min og leppene mine fortsatt var synlig preget av spalten. Rikshospitalet kunne ikke hjelpe meg mer, sa de. Trolig mangler de erfaring med og ressurser til å operere pasientene noe mer enn å sikre god fysisk funksjon og et nokså normalt utseende. Noe jeg godt kan forstå.

Selv om jeg har fått god oppfølging av Rikshospitalet i oppveksten, er det Bjørn Tvedt som virkelig har sett meg og mine behov. Han har sett mulighetene og gjort sitt ytterste for at jeg skal kunne oppnå et så harmonisk utseende som mulig tross min spalte-bakgrunn.

Med mitt utgangspunkt, er det umulig å oppnå perfeksjon. Men etter at Tvedt behandlet leppen min, nesen min og området rundt, føler jeg meg mer komfortabel enn noen gang med utseendet mitt. Ansiktet mitt har fått mer naturlige proporsjoner, og er blitt mer symmetrisk.

Jeg er veldig takknemlig, for jeg vet jeg er heldig. Ikke alle med spalte (eller andre personer) har mulighet til å gå privat etter at det offentlige har gjort sitt. Men for de som kan, vil jeg virkelig anbefale Bjørn Tvedt.

Han er veldig dyktig, imøtekommende og forståelsesfull. Jeg har fått gjort flere operasjoner på Akademiklinikken, og aldri har jeg vært redd for at det skulle gjøres noe drastisk eller noe jeg ikke ville like. Tvedt har alltid gjort meg en forbedring, men uten at det noen gang har gått for langt, eller at noen feil har skjedd.

Jeg vil også rose han for å aldri gi meg for høye forhåpninger, eller love meg for mye. Tvert imot har jeg blitt positivt overrasket over resultatene. Dessuten har han gjort meg oppmerksom på at man må jobbe ut ifra ethvert ansikts forutsetninger, at man kan gjøre det beste ut av det, og at man må gi seg mens leken er god.

Mine opplevelser hos Akademiklinikken har vært svært positive. Nå er jeg mye mer komfortabel med meg selv, og det er ikke lenger så lett å se at jeg ble født med spalte. Det betyr mye for min helse å være komfortabel med meg selv. Og aller mest betyr det for meg, å ha blitt anerkjent for mine behov for å føle meg proporsjonert, symmetrisk og fin.

Tusen takk for det.

:)

Glad att jag tog detta beslut

Klinikk: Akademikliniken Oslo AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jag hade i många många år tänkt på att göra något med min näsa. Jag ville såklart acceptera mig själv för den jag var, och jag ser den sidan av plastikkirurgi också. Men ingen annan än du själv kan bestämma vad som är rätt för dig. Till slut tog detta över mitt liv så jag bestämde mig för att hitta en trovärdig klinik där jag kunde få mer svar om vad detta skulle innebära. Jag hade aldrig tidigare opererats eller varit sövd och var orolig inför detta. Jag hade heller ingen koll på hur lång tid en sådan operation tog eller hur lång tid man behövde efteråt.

Jag valde Akademikliniken då de gav mig ett bra intryck online samt att dom hade 3D konsultation. Jag hade bestämt mig för att gå dit för att sedan se hur jag kände inför denna typ av operation.

Bjørn var väldigt trevlig och jag kände att han lyssnade på mig och att han hade väldigt mycket kunskap. Han tog sig god tid att både lyssna och förklara. Jag hade också hört att han tidigare varit öra/näsa/hals läkare vilket jag tyckte var en trygghet. Och det jag gillade mest av allt var att han tog sig tid att fråga varför jag var där, om jag blivit retad och vad jag hade för förväntningar. Att kirurgen inte bara ser pengar och en ny kund, utan tänker på ditt bästa. Bjørn gav mig också svar som läkare inte kunnat ge mig under mina 30 år, då jag förklarade andra saker och smärta jag upplevt i mitt ansikte.

Jag hade en bild i mitt huvud att mitt ansikte skulle få mer harmoni om jag bara fick räta till min näsa. Det handlade aldrig om att få en pytte liten eller perfekt näsa. Eller bli "perfekt", symmetrisk eller vad det nukan vara. Men det var just detta denna 3D bild kunde visa ganska tydligt, att med små justeringar kunde mitt ansikte få mer harmoni.

Efter konsultationen tog jag mig 2 månader att fundera, jag tvivlade inte en enda gång så jag bokade min tid. Jag valde även då att lägga den 2 månader fram i tid så jag fick känna på att allt var bokat och betalt men att jag fortfarande kunde dra mig ur. Men när operationsdagen kom var jag så lugn och säker på mitt beslut.

Vid själva operationen kände jag mig 100% trygg hela vägen. Både precis innan och vid uppvaknandet. Alla på Akademikliniken är väldigt trevliga och ser till att du får den bästa servicen och den informationen du behöver.

Även efteråt när du kommer tillbaka på kontroller ser dom till att du känner att du har allt du behöver. Kontrollerna senare har också varit väldigt givande. Jag var på en 3 månader efter och en 6 månader efter.

Jag var väldigt överraskad över hur smidig operationen var, hur snabbt jag läkte och hur lite ont det gjorde. Nästan ingen smärta alls. Detta hade jag hört innan men hade väldigt svårt att tro på det.

Jag tycker man ska vara försiktig men skönhetsoperationer men bara du vet vad som är rätt för dig! Jag ska helt ärligt erkänna att jag känner mig 100% mer självsäker och mer tillfreds i min vardag.