Sten Ræder

Øyehelseklinikken
Mann, 45 år

Spesialisering

Øyesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (2004)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sten Ræder er øyelege i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(22)
22 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Sten Ræder

FIKK RIKTIG MEDISINSK HJELP DA DET NESTEN VAR FOR SENT

Klinikk: Øyehelseklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg 73 år har hatt problemer med øynene mine over lang tid. Tenkte at slikt problemer må en vel leve med når en blir gammel. Etter en stund så endte problemene opp i skjærende smerter, unormal høy grad av lysømfintlighet og sandfølelse. Jeg kunne ikke kjøre bil pga lyset. Det ble krise. Gikk til min dyktige optiker. Ble registrert kraftig betennelse i øyeoverflate og store skader på begge hornhinnene mine. KRISE. Fikk en henvisning via min helseforsikring til "EN" øyeklinikk. Etter en stund så gikk jeg til min dyktige optiker og sa at jeg ikke følte noen forbedringer og ba om hjelp. Optikeren min sier, du er jo hos FEIL øyelege. Du MÅ få henvisning en SPESIALIST for TØRRE ØYNER. Jeg kontaktet min helseforsikring Vertikal Helse og fikk ny henvisning til Øyehelseklinikken/Tørrøyehelseklinikken. Legen min Sten Ræder hos Øyehelseklinikken bekreftet at jeg burde ha kommet til DE tidligere med SLIKE problemene. Kort tid etter merket jeg en klar forbedring. Men det tok ca 1 år å få orden på problemene mine. Jeg har fått utmerket service og oppfølging av Øyehelseklinikken. Jeg føler at jeg har blitt ivaretatt på en utmerket faglig og trygg måte og i dag har jeg ingen problemer å snakke om. Jeg er 73 år og da må en leve med noen alderdomstegn og at ikke er 100% OK. Det er livets gang. Derfor er min klare anbefaling at en ikke bare gå til "EN" øyelege, men gå til "RIKTIG" øyelege med "RIKTIG" kompetanse. Forskjellen på behandlingen ble som dag og natt. Og ikke vent til du ikke kan se i dagslys som jeg da gambler du med synet ditt. Jeg har brukt linser i over 8 år og det sammen med alder og redusert naturlig væsketilførsel til øynene kan være en medvirkende årsak til mine akutte problemer. Sjekk at du bruker RIKTIG type linse også. Takker personalet på Øyehelseklinikken. Med hensyn til kostnader i denne saken så så er alle kostnader dekket av min private forsikring Vertikal Helse. Takket være meget rask faglig avgjørelse av Vertikal Helse så kom jeg til riktig behandling, til riktig sted og til kritisk viktig riktig tid for å stoppe den negative utviklingen. Nu har jeg bestilt nye briller og ser lysere inn i hverdagen.

Blir ivaretatt

Klinikk: Øyehelseklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig takknemlig for all den gode hjelpen jeg har fått siden jeg kom til en nyoppstartet klinikk i 2012. Da var mine øyne full av sår og jeg hadde det ikke bra. Med oppfølging og utprøving av stadig nye øyedråper etc så er kvaliteten på min hverdag 100%bedre. Takk. Bare å anbefale Sten Ræder og hans klinikk for tørre øye plager.

Meget profesjonell

Klinikk: Øyehelseklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sten Ræder på Tørrøyeklinikken gir meg profesjonell behandling, gode råd og god oppfølging noe gitt meg en mye bedre livskvalitet. Mine plager med tørre øyne er sterkt redusert.

Meget dyktig

Klinikk: Øyehelseklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig god på tørre øyne, og anbefaler å prøve nye medikamenter som kan hjelpe, ingen ting er uprøvd.

Er dyktig og et behagelig menneske.

Marvelous doctor, thorough, extremely competent

Klinikk: Øyehelseklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Ræder is one of the most thorough clinicians I have met. He excluded no possibilities when I presented with what was becoming a chronic condition. each time I went to the clinic his assistant Samer would first give me a battery of tests, to make comparisons with how the treatment was coming along since my last visit. All the employees at the clinic are courteous and kind and very competent.

I felt well looked after, and the diagnosis and treatment I recieved have helped to clear up a painful ailment, while excluding any possibility of there being a more seirous underlying condition. I would highly recommend the Tørreøyneklinikken and specially Dr Ræder. His education, competency and diagnostic skill are absolutely at the top of the scale. Although the clinic is private, the prices are reasonable, one can be seen at short notice and the treatment is excellent. I will continue to use the clinic for routine controls of my eye health in the future.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.