Profilbilde av plastikkirurg Alexander Vigen

Alexander Vigen

Profilbilde av plastikkirurg Alexander Vigen
Plastikkirurg
Mann, 45 år

Om

Dr. Alexander Vigen er overlege med PhD og spesialist innen plastikkirurgi. Han har lang erfaring med brystkirurgi, ansiktskirurgi og kroppsformende kirurgi. Spesialområdene hans inkluderer estetisk brystkirurgi, bukplastikk etter vekttap eller fødsler, fettsuging og fettransplantasjon, samt øyelokkirurgi og ansiktsløft.

Dr. Vigen har jobbet som plastikkirurg siden 2011 og har vært overlege siden 2016. Han reiser jevnlig til kurs og konferanser rundt om i verden og er medlem av ISAPS (International Society for Aesthetic Plastic Surgery). Han har også fått internasjonal erfaring ved opphold hos kjente plastikkirurger.

Dr. Vigen er opptatt av å kombinere plastikkirurgi og kosmetisk medisin for best mulig resultat for pasientene. Han er sertifisert for Restylane, har deltatt på flere internasjonale kongresser, og har også vært foredragsholder på internasjonale plastikkirurgikongresser. Han har utdannelse fra NTNU og har jobbet ved sykehus i Norge og privatklinikker.

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

IbsenSykehuset Gjøvik Telefonnummer962 04 000962 04 0 ...
Tordenskjoldsgate 13-15 2821 Gjøvik
Vis kart
Nimo-klinikken Telefonnummer31 30 09 1131 30 09 ...
Øvre Storgate 4-6 3018 Drammen
Vis kart
Alexander Vigen er plastikkirurg i Gjøvik, Drammen og Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(48)
48 vurderinger
Tilgjengelighet
(37)
37 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(40)
40 vurderinger
Service
(37)
37 vurderinger

Siste vurderinger av Alexander Vigen

Helt fantastisk dyktige! Omsorgsfulle, lytter til pasientens ønske og oppfyller absolutt dette! 10/10

Klinikk: Nordstrandklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var på konsultasjon hos Alexander Vigen som holder til på nordstrandklinikken. Atmosfæren når man kommer inn i klinikken er behagelig og alle som jobber der er utrolig hyggelige, hjelpsomme og omsorgsfulle.

Jeg ble ganske raskt overbevist om at Alexander var den rette kirurgen til å kunne gi meg det resultatet jeg ønsket. Jeg har for flere år siden født barn og hadde en del hengende hud og og brystene var helt uten noe fylde lengre. Han oppnådde og klarte å gi meg det beste resultatet jeg noen gang kunne fått. Nå ser de ganske naturlig ut, perfekt størrelse og jobben er rett og slett utført helt uten noe komplikasjoner. Jeg er så fornøyd med resultatet og behandlingen både han og kollegaene hans gav meg.

Så alt i alt kan jeg med sikkerhet bekrefte at Alexander Vigen er en helt usedvanlig enestående og dyktig kirurg. Han leverer virkelig imponerende resultater.

Han virker også svært jordnær og omsorgsfull attpåtil. Han er virkelig i en klasse for seg selv!!

Jeg vil virkelig anbefale Alexander Vigen til alle som søker etter en pålitelig, varmhjertet og spesielt dyktig kirurg.

Tusen takk Alexander, for resultatet du har gitt meg. Jeg føler meg mye bedre og kunne ikke vært mer fornøyd med noe av verken resultat eller behandling.

Meget fornøyd

Klinikk: Nordstrandklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var for en uke siden hos Alexander det jeg fikk utført Brystforstørrelse med eget fett.
Fettet ble suget ut fra mage, flanker og rygg. Jeg er nå litt hoven og blå etter fettsugingen, men 98% av smertene har allerede forsvunnet. Ved denne klinikken brukes topp utstyr og teknikk som gir et resultat som ser veldig bra ut.
Jeg hadde minimalt med smerter allerede 3 dager etter inngrepet.
Brystene ser veldig naturlige og bra ut og er smertefrie.
Konsultasjoner, inngrep og informasjonen har også vært en veldig bra opplevelse.
Dette kan jeg anbefale!

ANBEFALES

Klinikk: Estetisk Hudklinikk Nordstrand Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har besøkt nordstrand klinikken og er svært fornøyd. Dyktig og nøye lege som kan faget sitt - med god sans for humor. ANBEFALES!
Topp behandling og oppfølging. Han lyttet og var så vennlig. Jeg gikk derfra med en god følelse av at jeg endelig hadde funnet en lege som så meg, hørte meg og ville virkelig hjelpe. Jeg vil virkelig anbefale å komme til han. Jeg vil takke så mye og ser nå lysere på fremtiden.
Takk for effektiv og god hjelp da jeg var hos deres lege dr.Alexander Jeg er imponert over faglig dyktighet samt oppfølging i etterkant. Her får man time på dagen, effektiv og profesjonell behandling og omtanke! Tusen hjertelig takk!
Vil også si at de som jobber i resepsjonen er veldig hyggelige og hjelpsomme! Alt i alt er jeg veldig fornøyd☺️Det er betryggende å ha et sted hvor man kan få time relativt kjapt!
Ønsker å gi mine beste tilbakemeldinger til Nordstrand klinikken,og spesielt til dr.Alexander Jeg er veldig fornøyd med både måten jeg ble møtt på og behandlingen jeg mottok. Som pasient følte jeg meg både sett og hørt, og jeg opplevde at mine bekymringer ble tatt på alvor. Dr. Alexander er faglig dyktig, profesjonell og effektiv, samtidig som han fikk meg til både å le, slappe av og ga meg følelsen av at han hadde all den tiden jeg trengte.

Beste klinikk

Klinikk: Nordstrandklinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble operert på Nordstrandklinikken (intimkirurgi): Alexander er en veldig dyktig kirurg, veldig tilgjengelig og hele teamet får deg til å føle deg trygg under hele prosessen. Jeg er så langt veldig fornøyd med resultater. Anbefaler for det sterkeste.

Trygg og

Klinikk: Estetisk Hudklinikk Nordstrand Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble tatt veldig godt i mot, var ikke nervøs før inngrepet. Følte meg trygg og ivaretatt. Veldig fornøyd med resultatet!

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.