Azita Mahmoudan
Opplevde konsultasjonen som svært forhastet. Jeg tok opp PMOS (tidligere PCOS), en diagnose jeg fikk for flere år siden. Legen sa at jeg ikke hadde PMOS, men da jeg ønsket å undersøke dette nærmere, fikk jeg beskjed om at jeg måtte bestille en ny time. Jeg opplevde svært lite rom for spørsmål, og satt igjen med en følelse av å verken bli hørt eller sett som pasient. Timen føltes hastig og upersonlig, og jeg opplevde at den ble avsluttet før jeg fikk ordentlig svar på det jeg kom for.
Anbefaler dessverre ikke denne legen.
Jeg er veldig takknemlig for hjelpen jeg fikk av Dr. Azita Mahmoudan. Etter flere besøk andre steder følte jeg at jeg ikke ble hørt eller fikk gode forklaringer. Hos henne følte jeg meg endelig sett, forstått og trygg. Hun undersøkte meg grundig, forklarte alt godt og fulgte meg tett opp. Etter behandlingen ble jeg gravid, og jeg anbefaler henne på det varmeste.
Det var veldig upersonlig. Det virker som om hun ikke hadde lyst til å høre på meg, og behandlingen føltes veldig overfladisk. Samtalen føltes heller ikke særlig menneskelig.
Dr. Azita er utrolig varm og trygg. Jeg føler meg virkelig sett og tatt på alvor hos henne, og man får en følelse av at hun genuint bryr seg. Hun er betryggende, flink til å forklare og foreslår gode tiltak underveis. Jeg er så takknemlig for å ha funnet en gynekolog som henne.
Har vært hos mange gynekologer. Og det er ofte slitsomt. Synes hun er utrolig flink og omsorgsfull. Prøver virkelig å hjelpe og finne på riktig behandling.
Anbefaler henne på det sterkeste.