Kenneth Chiu
Chui er en meget dyktig kirurg som brenner for faget sitt.
Han er opptatt av naturlige resultater, lager små arr der det er mulig, og med jevnlig oppfølging blir du både sett og hørt gjennom hele prosessen.
Han møter deg med varm velkomst i delikate omgivelser midt i Nydalen, ett stenkast unna Storo Kjøpesenter og Nydalen togstasjon.
Jeg kan på det varmeste anbefale Chiu.
Operasjon min ble avlyst bare noen dager før. Plastisk kirurg hadde ombestemt seg. Jeg hadde tenkt på neseoperasjon i flere år og som jeg hadde sagt til han er jeg 100% klar.
Jeg hadde lest gode tilbakemeldinger og tenkte at han er den rette.
Så skjer dette.
I tillegg sa han at han kan hjelpe meg å fikse en time hos en annen klinikk. Hos noen jeg hadde nevnt at jeg hadde vært på en konsultasjon hos før. Han hadde ikke så mye bra å fortelle om han på førte møte.
Da skjønner jeg ikke hvorfor vil man sende pasienten sin til noen man ikke har tro på.
Jeg er veldig skuffet og jeg føler meg veldig dumt etter alt som har skjedd.
En meget hyggelig og flink lege.
Jeg følte meg godt ivaretatt og ble svært godt fornøyd med resultatet.
Jeg tok ansikt og halsløft. Fra første konsultasjon fikk jeg tydelig og god informasjon. Oppfølgingen før og ikke minst etterpå var fantastisk. Jeg kunne kontakte han etter behandlingen om det var noe jeg lurte på. Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde forventet og alt ble utført slik at det ble veldig naturlig. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Kenneth på det varmeste
Tok brystforstørrelse via armhulen hos Kenneth og han var veldig positiv til metoden, kontra andre jeg var på konsultasjon hos. Han var ærlig med hva han tenkte ville passe meg og ikke. Han forstod med en gang hva jeg ønsket meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Jeg følte meg godt ivaretatt og han svarte fort når jeg hadde spørsmål og bekymringer i etterkant av operasjonen.