Kenneth Chiu
Kenneth er en dyktig kirurg som tar seg tid til å lytte, og som du føler genuint ønsker å hjelpe. Han er opptatt av et naturlige og bra resultat. Og det at du skal bli fornøyd.
Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Kenneth Chiu til å hjelpe meg med mine tunge øyelokk.
Han er perfeksjonist ut i fingerspissene og arrene mine er så å si usynlige.
Kenneth fikk meg til å føle meg trygg og ivaretatt fra første stund.
For meg fremstår Kenneth som en utrolig profesjonell, dyktig og nøyaktig kirurg.
Men samtidig også menneskelig, snill og til tider ganske morsom
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og valg av kirurg
Før kirurgisk behandling hadde jeg slapp og skrukkete hud etter fettsuging av dobbelhake, for en del år tilbake. Veldig fornøyd med resultatet av mitt halsløft/ nedre ansiktsløft. God oppfølging og informasjon.
Opererte nesen hos Kenneth og har hatt en kjempeflott erfaring. Han er utrolig dyktig og lytter til pasienten, flink til å gi råd utifra pasientens ønske! Meget fornøyd med pasientbehandling og sluttresultat - følt meg trygg fra start til slutt
Gjorde näsplastik hos Kenneth Chiu för fyra månader sedan. Är jättenöjd med resultatet, ser naturligt och fint ut. Har inget synligt ärr. Kenneth känns trygg och pålitlig, och har gjort ett noggrant jobb helt i tråd med det vi kommit överens om.
Jeg er veldig fornøyd med mitt panneløft av kirurg Kenneth Chiu. Han forklarer godt hva man kan forvente, og jeg er glad for et naturlig resultat. Jeg anbefaler han til hvem som helst som vurderer å operere seg. Om jeg legger meg under kniven igjen så er Kenneth min kirurg.