Kenneth Chiu

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2008)

Offentlig avtale

Nei

Asteta Clinic Telefonnummer22 02 60 6022 02 60 ...
Gullhaugveien 1 0484 Oslo
Kenneth Chiu er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Kenneth Chiu

Trygg og fin opplevelse

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Opererte min nese hos Kenneth, og er superfornøyd! Veldig naturlig resultat, og han forstod godt hva jeg ville ha!

Trygg og kunnskapsfull

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Opererte nesen hos Kenneth Chiu for ett år siden og er super fornøyd med resultatet idag. Det ser naturlig ut, hadde lang nese med skeiv tipp som ble rettet opp på en profesjonell måte. Har vært på flere konsultasjoner hos andre, men følte meg bedre forstått hos han. Kenneth hørte mine ønsker og ga innspilling om hva han tenker er best. Anbefales på det sterkeste.

Terningkast 6

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Kenneth Chiu har hjulpet meg med to store utfordringer denne våren. Tunge øyelokk og ridebukselår.
Han ga profesjonell og konstruktiv veiledning på konsultasjon tidligere i år der jeg fikk gode svar og veloverveide vurderinger på mine utfordringer.
Resultatet ble fantastisk! Et våkent og åpent blikk med fullt sidesyn, og endelig gode resultater ved trening av rumpe og lår.

Kenneth har ro og tid, og tar deg på alvor. Han får mine varmeste anbefalinger.

[navn fjernet av moderator], 48 år.

Trygg og veldig god på å lytte til pasienten

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Jeg tok brystforstørrelse hos Kenneth. Han var svært opptatt av å tilpasse resultatet til mitt utgangspunkt, opplyste meg om hva som kom til å skje etter operasjonen og hvordan resultatet kom til å bli.

Opplevde han som svært betryggende på alle spørsmål jeg hadde. Ringte meg raskt dersom jeg ønsket kontakt og svarte alltid hvis jeg ringte og hadde spørsmål. Hørte på hva jeg ønsket og kombinerte det med hva han selv trodde ble et bra resultat. Jeg er så fornøyd, dette har forbedret livskvaliteten min.

Jeg følte meg utrolig trygg, da jeg har en annen sykdom som må tas hensyn til, noe Kenneth virkelig gjorde. Veldig hyggelig og imøtekommende person i tillegg. Anbefaler virkelig!

Dyktig, profesjonell og trygg.

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Jeg utførte en Buccal fat pad reduction hos Kenneth Chiu i 2020, da jeg alltid har plages med "bollekinn" og overflødig fett i kinnene.

Jeg følte at Kenneth virkelig lyttet til meg og forstod hva mine ønsker var- samtidig som at han var opptatt av et naturlig og pent resultat. Dette gjorde at jeg umiddelbart følte meg veldig trygg. Inngrepet ble utført i lokal bedøvelse, og var helt smertefritt. Jeg fikk god oppfølging i etterkant, og rask tilbakemelding dersom jeg hadde noen spørsmål.
Jeg følte meg 100% trygg og ivaretatt hele veien, og er kjempe fornøyd med resultatet.

Vil anbefale Kenneth Chiu på det sterkeste!