Hilde Bjærke

Cosmo Clinic AS
Kvinne, 53 år

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (1999)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Cosmo Clinic AS Telefonnummer21 05 56 6021 05 56 ...
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Vis kart
Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(120)
120 vurderinger
Tilgjengelighet
(85)
85 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(91)
91 vurderinger
Service
(86)
86 vurderinger

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Fantastisk!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde halsløft og nedre ansiktsløft for tre mnd siden, i tillegg tok jeg laser rundt nese og munn. Resultatet er over all forventning, får kommentarer på at jeg ser 20 år yngre ut. Minimalt med smerte etter operasjonen. Hilde er profesjonell, hyggelig og tilgjengelig. Simpelthen best!
Anbefaler Hilde og Cosmo Clinic på det sterkeste.

Profesjonell, effektiv og ærlig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For ca 4 år siden var jeg til min første konsultasjon hos Hilde Bjærke for nedre øyelokksoperasjon. Jeg brukte mye tid i forkant på å undersøke alternative klinikker men Cosmo Clinic fremsto som den mest profesjonelle ifht kirurgenes erfaring og ikke minst referanser fra andre kunder.
Synes jeg alltid så sliten ut selv om jeg ikke var det og det ble jo ikke bedre med årene (er nå 63 år).
Trengte imidlertid (lang) tid på å bestemme meg men fikk operasjonen utført i desember 2022 og er superførnøyd med resultatet. Posene er borte, huden er strammet med Co2 laser og jeg ser mer opplagt ut.
Fortsatt litt rød under øynene, spesielt etter trening, men dette kan lett sminkes over med dekkrem men ingen krise å gå uten heller.
Kan anbefale Hilde Bjærke på det varmeste.

Meget fornøyd

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hilde er omtenksom,trygg og kunnskapsrik.Klinikken ligger veldig sentralt og ingen problem med parkering..

Kunne ikke blitt mer fornøyd

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kvinne, 65 år:
I skrivende øyeblikk er det straks tre måneder siden anestesilegen og sykepleierne på Cosmoklinikken sørget for at jeg forsvant inn i narkosen i trygg forvissning om at jeg var i profesjonelle og erfarne hender.
Da jeg våknet, hadde kirurg Hilde Bjærke gjort meg 15-20 år yngre!
Noe jeg forbløffet kunne konstatere allerede dagen etter, da jeg var tilbake til kontroll for å fjerne dren og skifte bandasje: Halsen min var tilbake! Hakelinjen likeså! Kinnene hang ikke lenger, og ansiktet ”satt fast” igjen når jeg bøyde hodet fremover. Ja, allerede dagen før, umiddelbart etter at jeg ble vekket etter operasjonen, fikk jeg et speil og kunne se meg selv i øynene – som var mer våkne og åpne enn på aldri så lenge.
I løpet av den fem-seks timer lange operasjonen hadde Bjærke foretatt et halsløft, ansiktløft og panneløft.

Gjennom flere år hadde jeg sakte, men sikkert, kjent meg stadig mindre igjen i speilet. Og rømte stadig raskere unna så snart noen tok frem mobilen for å ta bilder. Jeg hadde researchet og grublet, skal .. skal ikke. Ønsket var slett ikke å bli en ”vakrere” eller annerledes person på noen måte, men bare bli mer meg selv igjen.
Basert på bakgrunn, omtaler, intervjuer, vekt på et ”naturlig resultat” m.m. var Hilde Bjærke og Cosmoklinikken en klar kandidat, og time for konsultasjon ble omsider bestilt.

Hilde Bjærke innga umiddelbart tillit. Avga ”tilstandsrapport” uten omsvøp, forklarte hvilke operasjoner som kunne være aktuelle, hvordan de ble utført og hva jeg kunne forvente, bl.a. på bakgrunn av alder og hudkvalitet. Og jeg fikk ærlige og direkte svar på mine spørsmål. Da operasjonsdatoen nærmet seg, mottok jeg grundig og godt presentert informasjon om prosedyrer, resepter, medisiner, osv. I dagene etter operasjonen, sendte jeg et par spørsmål på sms til Bjærke direkte, og fikk umiddelbart de svarene jeg trengte.

Ikke ett sekund har jeg angret. Tvert i mot. Hver eneste morgen, helt siden operasjonen, har jeg gledet meg over gjensynet med den jeg som voksen har oppfattet meg selv som, i speilet. Tross blåmerkene, som var borte etter to ukers tid, og tross ømhet, stramming og nummenhet (men aldri direkte smerter) – som fortsatt er merkbart, men i stadig mindre grad. Dette er normalt, det vil forsvinne, og er noe som er godt kommunisert. Resultatet, nå som hevelsene og den umiddelbare strammingen har gitt seg, er dessuten så ”naturlig” som lovet og ønsket. Allerede etter ti dager var jeg ute blant folk igjen, med pannebånd under lua. Og selv ikke nære venner har stusset eller gransket ansiktet mitt nærmere i løpet av disse månedene. Men enkelte har bemerket at jeg ser så ”opplagt” eller ”godt” ut. Bonus!

Om en uke skal jeg tilbake til Nydalen, til 3-månederskontrollen. Jeg ser frem til å kunne takke alle der for en opplevelse og et resultat som er slik at jeg kan skrive under på all positiv omtale av Hilde Bjærke og Cosmoklinikken jeg har lest her på legelisten.no.

Øvre og nedre øyelokksoperasjon

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er utrolig fornøyd med Hilde og teamet på Cosmoclinic! I november 2022 tok jeg øvre øyelokksoperasjon og fjernet samtidig poser under øynene. Jeg hadde gruet meg veldig til narkosen, men alt gikk kjempefint.

Hilde er rolig, profesjonell og ekstremt dyktig, og hun har er flott team i ryggen som gjør alt for at du skal ha det bra. Har ikke angret et sekund på at jeg valgte Hilde og Cosmoclinic.

Jeg ser og føler meg 10 år yngre ut, føler meg fresh og får flotte komplimenter!

Veldig fornøyd med både resultat og hvordan jeg ble fulgt opp, både før, under og etter operasjonen.

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.