Profilbilde av plastikkirurg Ståle Buhagen

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 5. jun I morgen 6. jun Søn 7. jun Man 8. jun Tir 9. jun

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Klinikk A Telefonnummer 22 38 20 20 22 38 20 ... Nettsted
Enebakkveien 150 0680 Oslo
Bestill time
Ståle Buhagen er plastikkirurg i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Trygg og hyggelig!

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Tokk brystopprasjon hos dr Ståle, ble kjempe fornøyd med resultatet og minst ikke servicen følte meg trygg og godt ivaretatt. Anbefaler dr ståle!

Svært fornøyd med naturlig resultat

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet etter brystforstørrelsen min hos Ståle Buhagen. Fra første konsultasjon opplevde jeg at han lyttet nøye til ønskene mine og tok seg tid til å forstå hva jeg ønsket av resultat. Jeg følte meg trygg, hørt og godt informert gjennom hele prosessen.

Det som betydde mest for meg var at han hadde fokus på et naturlig og harmonisk resultat, og han innfridde virkelig forventningene mine. Resultatet har blitt kjempefint og ser veldig naturlig ut – akkurat slik jeg håpet på.

Jeg opplevde Ståle Buhagen som svært dyktig, rolig og profesjonell, samtidig som han var hyggelig og betryggende. Jeg kan varmt anbefale han til andre som ønsker et naturlig resultat og en trygg opplevelse gjennom hele prosessen.

Strålende fornøyd med resultat

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg gjennomførte en gynokomasti operasjon hos Klinikk A med Ståle Buhagen. Jeg opplevde det som en trygg og behagelig opplevelse. Absolutt å anbefale! Glad jeg gjorde det såpass tidlig og ikke utsatte noe som var så viktig for meg. Alle de jeg omhandlet meg med var svært hjelpsomme og jeg fikk all den infoen jeg kunne lure på.

Dyktig og profesjonell Kirurg

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg har nylig tatt re kirurgi på mage etter tidligere fettsuging.Magen var ujevn, bulkete,og hadde synlige fibrose/ arrdannelser under huden, og flere dype søkk etter for hissig fettsuging gjort i utlandet. Resultatet er allerede over al forventning, kun 12 dager etter inngrepet.Ståle er utrolig dyktig, nøye,og lett å prate med .Jeg har fått utrolig god oppfølging helt fra konsultasjonen og har hele veien følt meg trygg og godt ivaretatt.Både Ståle anestesilege, sykepleiere og resepsjonist damene har bidratt til at dette ble en positiv opplevelse.Min datter har også gjennomgått brystløft òg bukplastikk hos Ståle med utrolige flotte resultater, så vi anbefaler virkelig denne klinikken på det varmeste .Hilsen fornøyd kunde som gleder seg til å gå i bikini igjen ! 😃😃😃

Meget fornøyd med pannereduksjon hos dr Ståle Buhagen

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg har gjennomført en pannereduksjon, operasjon for å få lavere hårlinje, hos dr Ståle Buhagen.
Konsultasjon i forkant var avklarende og hyggelig. Oppfølging underveis og etterpå har vært utmerket.
Jeg opplevde hele prosessen som trygg og profesjonell.
Resultatet ble akkurat slik jeg ville ha.
Jeg anbefaler dr Ståle Buhagen og Klinikk A på det sterkeste.