Profilbilde av plastikkirurg Ståle Buhagen

Konsultasjon
Pris: 500 kr

Tor 30. apr Fre 1. mai Lør 2. mai Søn 3. mai Man 4. mai

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Klinikk A Telefonnummer 22 38 20 20 22 38 20 ... Nettsted
Enebakkveien 150 0680 Oslo
Bestill time
Ståle Buhagen er plastikkirurg i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Brystforstørrelse med implantater

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg hadde brystforstørrelsesoperasjon med implantater hos lege Ståle Buhagen, resultatet er veldig naturlig, implantatene var perfekt valgt, det ser veldig naturlig ut, jeg er veldig fornøyd med resultatet, anestesien var veldig lett, som om jeg bare sov, tusen takk til anestesiologen Valentina, rekonvalesensen gikk raskt.

Trygg, ivaretatt

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg kan abselutt anbefale klinikk v/ ståle buhagen. Fra første mail føle jeg meg Trygg, fornøyd og bra kommunikasjon. Veldig profesjonell klinikk og ansatte.

Trygg og god opplevelse - med godt resultat

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ble møtt av Ståle på en veldig profesjonell, trygg og informativ måte. Fra første samtale på klinikken, pre-operativt, på operasjonsdag og sjekk etterpå har alt foregått på ryddig og på en vel ivaretakende måte. Dette er en klinikk som tar godt vare på de som kommer dit og en følges varmt opp hele veien. Jeg er også imponert over helsesekretær og anestesilege underveis. Anbefaler varmt mine nære om de har behov for tjenester i denne kategori.

Svært profesjonell og dyktig.

Stor takk til Klinikk A Ryen og kirurg Ståle Bruhagen
for svært profesjonell, svært dyktig, effektiv, trygg og ikke minst hyggelig erfaring med ham nå nylig.
Jeg følte meg meget godt ivaretatt fra første kontakt ved avtale og konsultasjon for operasjon, gjennom inngrepet og med god oppfølging i fasen etterpå.
Jeg ble sett og følte meg ikke som et nummer i rekken.
Det var et høyt nivå på alle plan.
Jeg gir klinikken og kirurg Ståle Bruhagen min varmeste anbefaling.

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Følte meg veldig godt tatt imot. Alle som jeg var i kontakt med på klinikken var behagelige og vennlige. Ståle var særdeles behagelig og gjorde en flott jobb på meg. Anbefaler Klinikk A på det sterkeste.