Abdullah Mohammud
Dr. Abdullah har fått ned antall hodepinedager 18dager per måned ned til 1-2 dager per måned, nærmest et bedre liv som jeg ikke kunne se før meg. Mye mer enegi og funksjonsevne i hverdagen.
Setter pris på å ha mottatt god behandling mot migrene i svangerskapet, tok meg på alvor, er veldig fornøyd med behandlingen/ hjelpen som førte til at jeg fikk livet tilbake. Abdullah kan absolutt anbefales.
Ser menneske i deg, hører på problemstillingen, tar tid, kommer med ærlig tilbakemeldinger, skulle gjerne gitt han 10 stjerner for den forskjellen han gjorde for meg!
Abdullah Mohammud er svært dyktig: Han tar pasientene på alvor, er imøtekommende, lyttende og generøs. Han bruker god tid på å finne de beste løsningene, og hjelpen han gir er uvurderlig. Det føles både trygt og hyggelig å få behandling hos ham. Anbefales!
Jeg har slitt med migrene i rundt 15 år og har vært hos mange leger uten å få hjelp. Migrenen påvirket både hverdagen min og arbeidslivet mitt. Jeg ble introdusert for Abdullah, og allerede fra første besøk løste han problemet mitt. Han er en god lytter og en veldig hyggelig person. Han er dedikert og bryr seg virkelig om pasientene sine. I tillegg til migrenen hjalp han meg også med smerter i armen, og han er alltid klar til å svare på spørsmål om helse. Anbefales på det sterkeste!