Abdullah Mohammud
Jeg har vært kronisk smertepasient i over 30 år.Lever i dag et liv med sterke smerter fra bekken,hånd,fot og hode/nakken.Med et så omfattende skadeomfang er måten jeg blir møtt på veldig viktig. Abdullah har en sjelden fin måte å møte sine pasienter på.(erfaring fra tidligere er at helse arbeidere blir "satt ut"av min omfattende problematikk. Ofte ser de bare alle utfordringene, og skjønner ikke at litt lindring og forståelse betyr enormt mye for pasienter som meg. Abdullah er meget flink til begge disse tingene.Det at han har evnen til å tenke nytt og er åpen for innspill fra meg,gjør at det er litt lettere å takle en så vanskelig livs situasjon.
Jeg ble henvist til Abdullah for et år siden grunnet hyppige migreneanfall og sterke TMJ-smerter. Med sin kunnskap har han gjort at jeg nesten aldri har disse smertene lengre, og kan leve uten å være redd for når anfallene kommer. Han er alltid rolig og jeg føler genuint at han bryr seg om meg som pasient.
Takk Abdullah!
Han er rolig, forståelsesfull og en ekstremt dyktig nevrolog. Jeg kan fortsatt ikke tro at det finnes så flinke behandlere som ham. Jeg har gått frem og tilbake mellom spesialister i mange år, men endelig møtte jeg Dr. Abdulla, som er ydmyk, forståelsesfull og gir meg behandling som faktisk hjelper!
dyktig, medmenneskelig, finne gode tiltak og har mennesket i fokus, preget av mye respekt. skjønte med en gang hva problemet gikk ut på - prøvde sitt beste å løse problemet som var sammensatt.
Konsultert pga ulike nevrologiske plager og fikk gode forklaringer og tiltak både medisinsk og ikke medisinsk. Verdt å vente - lange ventetider.