Jwan Hagi Raza

Nei

Siste vurderinger av Jwan Hagi Raza

Veldig fornøyd

Klinikk: Volvat Moss Skrevet

Rolig, høflig og imøtekommende.
Tok hensyn til min svekkede tilstand grunnet kronisk sykdom.
Rask, effektiv undersøkelse og svarte godt på spørsmål.
Kommer gjerne tilbake!

Svarte ikke på spørmålet

Klinikk: Volvat Moss Skrevet

Jeg ønsker å gi tilbakemelding etter en time hos gynekolog og overlege Jwan Hagi Raza. Jeg valgte henne basert på gode omtaler og hennes faglige bakgrunn, og valgte å betale for en privat konsultasjon i håp om å få god oppfølging og trygghet.

Dessverre ble opplevelsen skuffende og ubehagelig. Jeg hadde flere viktige spørsmål knyttet til graviditeten – blant annet om terminen, livmorens tilstand, og hva som ble vist på skjermen under undersøkelsen. Da jeg forsøkte å spørre, fikk jeg kun svaret: «Dette er ikke tema». Jeg fikk ikke mulighet til å stille ferdig spørsmålene mine før timen var over, og jeg ble bedt om å gå.

Jeg reagerte også på at det var en forskjell mellom informasjonen på skjermen (10 uker og 2 dager) og det som ble skrevet ut på arket (10 uker og 1 dag), men fikk ingen forklaring.

Det som bekymrer meg mest, er at jeg fortsatt har sår etter et tidligere keisersnitt. Jeg ble gravid igjen etter bare 5–7 måneder, selv om det anbefales minst ett år for tilheling. Jeg er derfor urolig for hvordan dette kan påvirke både barnet og meg, særlig når magen vokser og trykket på såret øker. Jeg er redd for at det kan føre til smerter eller komplikasjoner senere i svangerskapet. Dette var noe jeg ønsket å få vurdert og snakke med en fagperson om, men det fikk jeg dessverre ikke mulighet til.

Jeg opplevde timen som lite imøtekommende og føler ikke at mine bekymringer ble tatt på alvor, til tross for at jeg betalte privat for å få nettopp den hjelpen og tryggheten jeg trenger i en sårbar situasjon.

Kjempe dyktig!

Klinikk: Volvat Moss Skrevet

Kan absolutt anbefale henne, hun er veldig god på å forklare og informere. Følte meg veldig godt ivaretatt.

Meget dyktig

Klinikk: Volvat Moss Skrevet

Meget dyktig. Følte meg trygg. Hun var rolig og gav meg en trygghet jeg ikke har opplevd før. Anbefales på det sterkeste!

Trygg og svært kunnskapsrik

Klinikk: Volvat Moss Skrevet

Opplevde å bli tatt på alvor rundt mine bekymringer, hun er forklarte godt under undersøkelse, og var åpen og ærlig om hva svar resultat kunne komme til, både negativ og positivt. Føler meg godt ivaretatt med mine utfordringer med oppfølging fra Dr Raza