Marit Catherine Orhagen
Jeg hadde en bukplastikk med sying av magemusklene. Marit Catherine Orhagen opererte meg. Resultatet ble kjempe fint, og oppfølgingen i ettertid har vært helt fantastisk. Hun har vært tilgjengelig på telefon hvis det har vært noe og Aleris har tatt meg inn til kontroll ved behov. Jeg kunne ikke følt meg bedre ivaretatt.
Etter brystreduksjon er jeg blitt Storfornøyd . Er 70 år veldig aktiv i tennis og trening . Har fått " et nytt liv " slipper den store bysten og alle de plager det medførte .
Har osteoporose og fikk mye eksem , prikker , kløe under bysten !
Tusen takk . Skulle gjort dette for 20 år siden 😊👍👌
Operert øvre og nedre øyelokk. Ble godt ivaretatt fra første besøk. Operasjons dagen gjorde de alt for at jeg var trygg.
Lege Marit Catherine Orhagen anbefales på det sterkeste. Hun fremstår som faglig meget dyktig og utøver sitt arbeid med høy profesjonalitet. Hun er trygg, behagelig og tillitsskapende i møte med pasienter. Lege Marit Catherine Orhagen viser et oppriktig engasjement, utviser god omsorg og sørger for grundig og god oppfølging over tid. Dette bidrar til høy kvalitet i behandlingen og en svært god pasientopplevelse.
Operasjonen gikk over all forventning. Veldig fornøyd med resultatet etter operasjonen. Lite smerter.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?