Marit Catherine Orhagen
Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Marit, 10/10✨. Jeg tok en brystreduksjon, og ser ut som jeg er i 20 årene igjen ( jeg er 51).. jeg vet at Smerte er veldig individuelt, men jeg hadde ingen, mere sår etter fettsugingen ( axiller), og arrene mine er ikke eksisterende.. Anbefaler denne dama alle dager i uka👌✨
Utrolig flink plastikkirurg som ga et naturlig og helt perfekt resultat og god oppfølging. Følte meg ivaretatt hele veien. Anbefales på det varmeste!
Jeg var litt nervøs. Både syke pleier og kirurg Marit Cathrine Orhagen tok imot meg med omsorg og empati. Under hele operasjonen fortalte kirurgen hva hun gjorde og begge førte en hyggelig samtale med meg som gjorde at jeg slappet helt av og tiden gikk fort. Hele seansen ble en hyggelig opplevelse. Etterpå fikk jeg god informasjon om hvordan stelle såret og når jeg kunne få tatt stingene. Marit Cathrine Orhagen gjorde et nydelig arbeide som jeg er veldig fornøyd med. Hun fortalte meg også i dag hva jeg kunne gjøre for at brystene kunne bli litt mer like. Jeg er veldig glad for den opplysningen også.
Jeg følte meg veldig godt ivaretatt, og forstått. Resultatet sto til forventningene, og det var god oppfølging hele veien. Ville definitivt gått tilbake til Marit.
Jeg tok brystløft og er svært fornøyd med hele opplevelsen. Fra første konsultasjon til oppfølging etter operasjonen har jeg følt meg trygg og godt ivaretatt. Resultatet ble bedre enn jeg hadde forventet, og jeg setter stor pris på den profesjonaliteten og omsorgen jeg fikk. Dette har virkelig gitt meg et løft både fysisk og mentalt🤍🤍