Jørgen Jebens Nordskar

Ortopedisk kirurgi

Autorisasjon (2011)

Offentlig avtale

Nei

Aleris Solsiden Trondheim Telefonnummer73 87 20 0073 87 20 ...
Innherredsveien 7D 7014 Trondheim
Aleris Tromsø Telefonnummer77 66 21 3077 66 21 ...
Sjøgata 31-33 9008 Tromsø
Jørgen Jebens Nordskar er ortopedisk kirurg i Trondheim og Tromsø

Siste vurderinger av Jørgen Jebens Nordskar

Kneprotese med godt resultat

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Fikk innsatt helprotese i kne 14 mai av dr Jørgen Nordskar. I dag 27 august er jeg nettopp kommet heim etter første fjell turen. 23 km rolig gange over 2 dager uten smerter eller at kneet hovner opp. Nå går det fort framover. Dette synes jeg er helt utrolig og langt langt tidligere enn jeg hadde forventet. Nå er det bare å henge børsa på skuldra å stikke (gå)til fjells 1 år tidligere enn jeg hadde håpet på.
Kirurgen må ha gjort en 100% perfekt jobb og jeg er takknemlig som kunne få benytte meg av hans kompetanse.

Fantastisk!

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Fikk påvist artrose i hofta for ca. 1 år siden. Etter en del fram og tilbake i det private helsevesenet, som ønsket jeg skulle vente så lenge som mulig, kontaktet jeg Aleris og fikk time hos Jørgen. Det var tillitsfull dialog fra dag 1 og jeg ble veldig motivert for å gjennomføre operasjonen så fort som mulig. Grunnet ferietid kunne ikke denne gjennomføres før 7 august i Tromsø. Nå er det gjort og jeg er superfornøyd med personalet hos Aleris i Tromsø og ikke minst med jobben som Jørgen gjorde. Det er for tidlig å konkludere, men så langt er min erfaring med Jørgen og hans team kort og godt fantastisk. Kan virkelig anbefales.

Satt inn hofteprotese mars 2025

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

Etter mange år med artrose i en hofte, ble det til slutt besluttet å sette inn protese.
Var noe jeg vegret meg veldig for,- grudde meg veldig til å skifte ut hoften, og sette inn en kunstig.
Men Jørgen var veldig behagelig, og trygget meg på at dette ville gå bra.
Opplevelsen etter å ha vært på Aleris Solsiden, er bare positiv. Ble ivaretatt,og bare fine og gode ansatte.
Etter operasjonen, ble jeg utskrevet neste dag. Etter forholdene var formen bra.
Og nå, noen måneder etter operasjonen, har jeg full bevegelse. Kjenner det jo litt , i operasjons såret, og litt nedover låret når jeg går. Men, dette er noe som blir borte etter hvert. Tar tiden til hjelp. Trener, og går til fysioterapaut som bl.a tøyer på hoften. Muskler der som har være"stramme" i flere år.
Er fornøyd med operasjonen, og bytte av hoften.
Anbefaler Jørgen og teamet på det varmeste.

Meget dyktig og svært imøtekommende lege

Klinikk: Aleris Solsiden Trondheim Skrevet

En meget dyktig kirurg som har tatt veldig godt vare på meg! Er svært fornøyd med miene opphold på Aleris Solsiden; her er alle svært dyktige og serviceinnstilte. Anbefaler han på det sterkeste!