Ann-Kristin Engen
Stemningen på dette kontoret er veldig lett og ledig, kanskje litt i overkant for enkelte. Det prates og sladres litt for mye, ordene kommer ut i en forrykende fart og er nok ikke alltid like gjennomtenkt. Det spørres og graves i pasienters personlige liv, og når man svarer at dette ønsker man ikke å snakke om får man spørsmål om hvorfor. Enda verre er det at det ble snakket om tre andre pasienter de 20 minuttene jeg var der forrige gang, i både positivt og ganske negativt ordlag, både over hodet på meg (bokstavlig talt) og direkte til meg. Jeg gikk derfra og lurte på hva de ville si om meg til neste pasient. Det er ikke noe vondt i disse damene, men å snakke om pasienter foran andre pasienter skal ikke skje. Selve behandlingen av tennene har vært god. Denne tilbakemeldingen er basert på mer enn ett besøk.
Jeg har litt tannlegeskrekk, men på dette tannlegekontoret føler jeg meg veldig godt sett og ivaretatt - nesten kurert. Takk for god hjelp! En gang møtte du opp på lørdag for å hjelpe meg med tannpinen, det glemmes aldri!! Hilsen takknemlig pasient.
De som ikke går til dette tannlegekontoret går glipp av noe. Proffe, superhyggelige, vanvittig flinke og behagelige jenter. Skulle ønske jeg kunne tilbringe mer tid med dem. Og det sier litt når man egentlig har tannlegeskrekk. Har gått her i 15 år og bytter aldri i verden tannlege igjen. Anbefales på det aller varmeste!
Kommer aldri til å bytte, de er helt fantastiske alle som jobber der. Helt supre, godt humør og gjør tannlege-besøket til en fornøyelse! :-)
Hyggelig tannlege. Men hun har en tendens til å krisemaksimere. Jeg hadde ingen god magefølelse etter besøket.
I forkant av besøket var det mye rot iforhold til å få bestilt time. Hun som skulle ta imot min bestilling av time virket sur og likeglad.
Jeg valgte å bytte tannlege.