Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Sør
Trygg og flink lege!
Lege: Maren Lidal Waage SkrevetMaren er en fantastisk lege. Hun viser omsorg og forståelse og tar pasienten på alvor. Både jeg og barna har gått til henne siden hun startet på legesenteret, og vi har bare skryt å komme med alle sammen!
Damene på kontoret er også fantastiske. Omsorgsfulle og hjelpsomme. Til tross for flere legebesøk den siste tiden føler vi oss alltid hørt og velkommen!
Fantastisk fastlege
Lege: Marianne Van Sighem Svindland SkrevetHar hatt denne fastlegen i over 20 år. Kunnskapsrik, medmenneskelig, ærlig og trygg.
Hun har stått på for meg siden dag en.
Norges beste fastlege?
Verdens beste lege
Lege: Maren Lidal Waage SkrevetMaren tar ting på alvor, er svært omsorgsfull og følger alltid opp. Behagelig og snakke med og gjør legetimene mine til en god opplevelse. Hun er den beste legen jeg har møtt, uten tvil. Hun er verdt å vente på!
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Maren Lidal Waage SkrevetLytter og tar pasienten sine helseutfordringer på alvor. Gir den tiden som pasienten har behov for. Ser sine egne begrensninger som almennlege og videresender pasienten til spesialister ved behov.
Utrolig god lege
Lege: Marianne Van Sighem Svindland SkrevetHar hatt henne som fastlege i over 20 år og er 100% ivaretatt.
Kunne ikke fått en bedre lege
80 % av familien har henne som fastlege og alle er kjempefornøyde og har full tillit til henne som lege