Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rolland Legesenter
Utrolig fornøyd!
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetJeg er kjempefornøyd etter min legetime hos Deisy. Hun svarte godt på alt jeg lurte på, tok seg god tid til å høre på det jeg hadde å si, og virket veldig interessert i hvordan jeg hadde det/følte meg. Hun spurte meg også om relevante sykdommer i familien, og jeg følte meg rett og slett veldig godt tatt vare på, og tatt på alvor.
God oppfølging
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetGod og seriøs oppfølging. Stilte spørsmål og var villig til å henvise til spesialist og følge opp. Påberegn ventetid på legekontoret og stor pågang i resepsjonen kan det virke som. Hyggelige personer i resepsjonen.
Uinteressert lege
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetLang vente tid på å komme inn , over 1time. Lang ventetid på å få time, virker som haste timer ikke finnes. Forter seg gjennom timen. Tar lite tak i problemer! Virker uinteressert når du snakker. Får deg til å føle deg elendig i sårbare situasjoner. Sendte meg gråtende ut fra timen
Den verste legen jeg har vært har vært borti.
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetLang tid for å få time, og jeg ventet en og en halv time på legekontoret for å komme til min avtalte time. Hun virket å være svært stresset og var vanskelig og forstå.
Hun manglet empati, virket kald og hadde ingen forståelse for mine problemer. Hun fikk meg til å føle meg elendig i en sårbar situasjon.
Så takk og lov for min nåværende fastlege så slipper jeg for alltid å se henne igjen.
Legesekretærene der er helt fantastiske.
Lite lyttende og løser sjelden problemet
Lege: Deisy Frometa Morales Hagen SkrevetHun har tatt over etter min lege gjennom flere tiår. Dessverre ser det ikke ut til at kjemien stemmer. Oppfatter at det er liten vilje til å lytte å finne gode løsninger, men fra min side kan det være en subjektiv oppfatning og ikke en objektiv vurdering.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?