Kalfaret Legesenter DA

Kalfarveien 20 5018 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA

Vennlig, profesjonell, og meget dyktig

Lege: Solveig Hopsnes Skrevet

Er både min, og mine to barns fastlege.

De har egen SMS tjeneste for timebestilling, men man kan også ringe.
Ettersom jeg er typen som foretrekker telefon, og det ikke er like enkelt og komme igjennom som jeg skulle ønske, har jeg senket karakteren litt.

Dersom man gir utrykk for at det haster, får man time på dagen, selv om det ikke er direkte nød.

Veldig hyggelig dame, og jentene liker henne veldig godt, og føler seg trygge med henne.

Dyktig og imøtekommende lege som hele familien bruker og har tillit til

Lege: Knut-Arne Wensaas Skrevet

Tar seg tid, forklarer godt, er empatisk og har humor. Er flink med barn. Man føler seg tatt på alvor og tatt vare på av både han og de andre på legesenteret. Anbefaler han på det sterkeste.

Medmenneskelig

Lege: Knut-Arne Wensaas Skrevet

Tror dette er den beste fastlegen jeg noensinne kommer til å ha gått til. Jeg måtte dessverre bytte pga flytting, men han er den jeg kommer til å måle alle andre leger mot. Litt ventetid gjør ingenting når man først slipper til - alltid hadde han god tid til å forklare, vise, spørre, og jeg følte aldri han stresset med å komme til neste pasient. Han husket meg fra gang til gang og vi kunne ta opp tråden fra forrige time, selv om det var lenge siden. Kan virkelig anbefale ham som fastlege.

En svært god lege

Lege: Barbara Merethe Gillow Skrevet

Jeg har gått til Dr. Gillow i 6 år nå, og hun er definitivt den beste legen jeg har hatt. Hun tar problemer på alvor, og undersøker grundig før hun kommer frem til en konklusjon.

Empatisk og nøye

Lege: Barbara Merethe Gillow Skrevet

Dr. Gillow er alltid nøye og tar seg tid. Hun har en lav terskel for å sende videre til utredning hos spesialister, og hun yter service langt ut over det man kan forvente. Hun er interessert og husker din personlige bakgrunn. Jeg har hatt henne som fastlege i en årrekke og kunne aldri tenke meg å bytte.