Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor
God lege!
Lege: Torfinn Endresen SkrevetLyttende, forståelsesfull, forklarer, godt humør, tillitsfull.... Har nestn bare god ord....:)
Leverer
Lege: Torfinn Endresen SkrevetEndresen fremstår som stødig og forberedt. Faglig gir han også et solid inntrykk.
En fastlege skal levere et særdeles viktig produkt.
Torfinn Endresen leverer!
Flott lege
Lege: Lisa Bøckmann SkrevetEn fantastisk flott lege som har hjulpet meg utrolig mye.
Både med å lytte - sette meg på plass - videresendt meg til spesialister på områder som hun som allmennlege ikke har kompetanse innenfor.
Faglig dyktig både på fysiske og psykiske problemer
beste legen
Lege: Stian Holmvik SkrevetStian er en fantastisk lege som tar meg alvorlig når jeg kommer med store og små problemer . . Jeg får time når jeg trenger det , blir aldri sittende å vente lenge ( kommer ut å sier fra hvis det blir litt venting ) å ikke minst en meget omsorgsfull og hyggelig lege .. Takk Stian for at du er min lege
Terningkast seks!
Lege: Lisa Bøckmann SkrevetLisa er en klok, lyttende og flink lege som tar seg god tid til pasientene sine. Samtidig er hun tydelig og ikke redd for å si det hun mener. Enkelt å få time er det også - har heller aldri opplevd å bli sittende lenge på venterommet. Hva skal jeg si annet enn: Terningkast seks til deg, Lisa!