Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haganlegene
Kunnskapsrik og nøye
Lege: Kristin Broch-Due SkrevetLytter og tar pasienten på alvor. Iverksetter de rette tiltak for å stille diagnose og igangsette behandling. Skaper tillit og trygghet hos pasienten
Trygg og seriøs
Lege: Ingar Bareid SkrevetFantastisk lege. Selv når jeg flyttet 1 time unna til ny kommune og fylke valgte jeg å beholde Bareid. Han tar deg seriøst, henviser hit og dit og bryr seg om deg som pasient. Bedre lege skal man lete lenge etter.
Ikke bra for meg
Lege: Truls Henrik Hellvik Olsen SkrevetPå meg så virker det sånn: " Kommer du nå med enda flere plager. Nå må du jammen gi deg" . Får jo håpe at det ikke er bevisst. Men, uansett en dårlig følelse.
Legen som passer på deg
Lege: Kristin Broch-Due SkrevetEn lege som lytter til dine behov, tar deg på alvor, undersøker og gjør de nødvendige tiltak. Følger deg opp med brev/ telefoner. Alltid blid og med smittende godt humør, kan jo bli frisk av sånt :-)
Dårlig tid
Lege: Cecilie Smith SkrevetEr alltid veldig forsinket og tar seg derfor ikke tid til å lytte. Om å gjøre å få pasienten fortest mulig ut av legekontoret. Svært misfornøyd og står på venteliste til annen lege.