Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS
Kjempebra
Lege: Endre Osen Skjølberg SkrevetUtadvendt, hyggelig og morsom. Møter deg alltid med et håndtrykk og et "velkommen!". I tillegg til å være et hyggelig menneske som får deg til å føle deg komfortabel, så er han etter min vurdering også faglig dyktig (uten at jeg har særlig mange å sammenligne med). Får alltid den hjelpen jeg trenger, og går hjem med et smil om munnen :-) Kjempeanbefaling fra meg!
Ingen hjelp å få
Lege: Runar Bratli SkrevetRinge aldri til avtalte telefonmøter.
Skriver ikke ut resepter som han har sagt han skal gjøre.
Uinteressert og avvikende.
Blir veldig dårlig behandlet, og null service.
Holder ikke det han har sagt.
Tips: bytt fastlege!
En utrolig dyktig lege.
Lege: Runar Bratli SkrevetDr. Runar Bratli er en som skaper tilit, tar seg tid til å lytte og er ikke redd for å sende fra seg pasienter til spesialister. Stoler 100% på at vi får den hjelpen vi trenger.
Trivelig og flink
Lege: Runar Bratli SkrevetHar hatt Runar som fastlege gjennom 15 år nå, og har alltid blitt tatt på alvor av han. Han har ikke nølt med å henvise til spesialist om nødvendig, og han er trivelig og enkel å prate med.
Av og til kan det virke som han har et litt travelt program, men det har ikke gått på bekostning av meg som pasient.
Yndlings Runar(en) min :)
Lege: Runar Bratli SkrevetVirkelig en lege jeg kan stole på og som tar meg på alvor.