Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS
En lege av en sjelden rase
Lege: Endre Osen Skjølberg SkrevetUtrolig takknemlig for at jeg har en lege som ser meg. Tar meg på alvor og hjelper med det som jeg strever med. Går alltid leende ut derifra. Han er en munter og feelgood mann. Hatt han som fastlegen siden 2009, og har aldri angret. Ser nå betydningen av å ha en fast lege som kjenner deg over lang tid og får følge en gjennom forskjellige livsfaser.
Kjemien er viktig ved valg av lege.
Uvurderlig hjelp
Lege: Kimberly Rebecca Palmgren Gjerde SkrevetHar gjort en tragisk situasjon klart mye bedre. Finner ikke ord. Beste legen jeg har hatt kontakt med.
Tilstede, lyttende og engasjert
Lege: Peter Ryom Villadsen SkrevetTilstede, lyttende og engasjert.
Positivt overrasket. Stilte riktige spørsmål og kom med gode råd.
Bra!
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Daniel Due-Tønnessen SkrevetDaniel Due - Tønnesen er den beste legen jeg noen gang har hatt! Han er en fin og forståelsesfull person som viser omsorg og tar ansvar. Han har ingen vansker med å henviser videre når det er behov for det. Han er tilgjengelig, det er lett å få time og han tar seg tid til pasientene - jeg føler meg alltid sett og hørt. Han er også flink til å følge opp. Jeg anbefaler han på det sterkeste!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Daniel Due-Tønnessen SkrevetRolig og lyttende og veldig grundig med undersøkelsene.Jeg føler meg veldig trygg som pasient Jeg kan ikke tenke meg en annen lege