Legekontoret Fem Faste AS

Verftsgata 10 6416 Molde

Siste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS

Tillit og lyttende.

Lege: Runar Bratli Skrevet

Runar har vært min fastlege i mange år.Med hans hjelp føler jeg meg friskere nå ,enn for 15-20 år tilbake.
Han har vært støttende og med god oppfølging har jeg tatt av mange kilo,sluttet med blodtrykksmedisin og andre medisiner.Har hatt en spesiell jobb som har medført helseskader og høy risiko for yrkesgruppen min Men Runar har fulgt meg opp ,sett ting i sammenheng , tatt relevante prøver … alt i alt TRYGGHET og TILLIT

Grundig og lyttende !

Lege: Elling Paulsen Skårn Skrevet

Er sjelden til min fastlege men kan gi mine beste anbefalinger. Grundig i kartlegging, dialog og lytter. Som pasient opplever jeg meg sett og respektert. Rett mann i dette yrket!

Svært profesjonell og støttende

Lege: Elling Paulsen Skårn Skrevet

Har aldri opplevd å ikke bli tatt seriøst eller å bli hastet ut av døra. Jo flere skrekkhistorier jeg hører om fastleger jo mer takknemlig blir jeg for min, til den grad at jeg måtte lete frem denne websiden og skrive en vurdering. Jeg blir alltid møtt med et smil og knusende ro. Elling er en fantastisk fastlege! 👍

Kunnskapsrik og lyttende

Lege: Elling Paulsen Skårn Skrevet

Blir alltid tatt på alvor av Elling. Han lytter, spør de riktige spørsmålene og setter seg inn i problemstillingen din. Er det noe han ikke er ekspert på så henviser han videre uten spørsmål. Meget fornøyd med Elling som fastlege! Jeg føler meg godt ivaretatt.

Dårlig

Lege: Guro Vik Skrevet

Lytter ikke, å har en mening før du får forklart deg.
Dårlig kundeservice
Føler deg avvist