Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundet Legesenter AS
Grundig og pliktoppfyllende
Lege: Farzad Soufi SkrevetHan har vært nøye og flink med å svare på prøver og følge opp pasientene, både for egen del og barnas del. Blodtrykksvansker er fulgt opp.Kjempeflink lege.
Hører ikke på hva pasienten har å si
Lege: Farzad Soufi SkrevetHører aldri på pasientens sine bekymringer om egen helse. Knytter alt opp i et punkt som skjede for 7 år siden og er skrevet i helse journalen. Selvom det har ingen sammenheng med saken. Uprofesjonelt, uhyggelig
Veldig lite kunnskap.
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetByttet til denne legen da jeg flyttet fra Trondheim og til Jessheim, fant fort ut at jeg hadde byttet til feil lege og kontor. Denne legen hørte lite på meg og hva mer interessert i å fortelle hvor flink han var. Anbefaler ikke denne legen og ikke minst sunde legesenter.
meget dyktig
Lege: Lars-Marius Kaxrud Gudmundsen SkrevetHan er en suveren lege. God til å lytte, flink til å følge opp pasienten. Bedre lege skal du lete lenge etter. har tid til deg. Masse humor...
Anbefales på det sterkeste. STÅ på Lars Marius. Vi er mange som er glad for å ha deg som lege.
Positivt overrasket
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetFørste besøk meget fornøyd. Virket som han hadde lest seg opp på historikken min på forhånd. Grundig og effektiv. Anbefales.