Krambua Legesenter DA

Krambualegesenter Fjøsangerveien 215 5073 Bergen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Krambua Legesenter DA

Fantastisk fastlege i nærmere 30 år

Lege: Tove Ellen Forthun Skrevet

Tove er en fantastisk lege, rådgiver, samtalepartner og medmenneske. Meget dyktig i alt hun gjør. Tar ting seriøst og henviser når det er nødvendig. Hun har vært en utrolig god støttespiller i når «livet skjer». Jeg kommer aldri til å bytte fastlege. Bedre tviler jeg på at man finner. Jeg har hatt en neg opplevelse og det var ved en blodprøve hvor vedkommende ikke traff men fortsatte mot min vilje. Har fortsatt arr etter flere år. Men hun har jeg heldigvis ikke sett igjen. Ellers kjempefornøyd :)

Fantastisk lege!

Lege: Edvard Pinto-Bolstad Skrevet

Jeg har veldig gode erfaringer med min fastlege Dr. Pinto-Bolstad. Han er en dyktig lege, faglig sterk, som virkelig tar seg tid til å lytte og forstå. Jeg føler meg alltid ivaretatt og opplever at han tar alle spørsmål og bekymringer på alvor. I tillegg er han imøtekommende, rolig og grundig i både undersøkelser og oppfølging.
Han er oppriktig engasjert i pasientene sine.

Fantastisk fastlege

Lege: Stian Langeland Wesnes Skrevet

Veldig kjapp og svare på henvendelser . Har til og med svart på helligdager .

Veldig flink og lytte , du føler du blir tatt på alvor

Dyktig, og god lege

Lege: Stian Langeland Wesnes Skrevet

Vi har hatt Stian som fastlege i nesten 10 år. Alltid støttende, lyttende og grundig, med raske tilbakemeldinger og god oppfølging. En allsidig og dyktig lege som vi varmt kan anbefale.

En fantastisk lege!

Lege: Stian Langeland Wesnes Skrevet

Stian er den beste legen jeg noensinne har hatt! Han ser deg, hører på deg og ordner opp i det som feiler deg. Han en helt fabelaktig fyr 🤩 han har også fungert som ‘psykologen’ min i flere år; noe jeg har satt utrolig svær stor pris på 😍