Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørlandsparken legesenter
Trygg,faglig dyktig-føler meg ivaretatt
Lege: Monica Transeth SkrevetSelvsagt er det helt individuelt og subjektivt hvordan man føler seg møtt og ivaretatt av en behandler,sånn er det alltid!
Jeg kjenner ikke igjen de negative beskrivelsene av denne legen!Jeg vil absolutt anbefale henne!Tenker at hun er et kupp som fastlege!Opplever henne som trygg og ivaretakende.Hun ser meg,og lytter til det jeg har på hjertet.Opplever at hun har et oppriktig ønske om å hjelpe,og er åpen for å tenke ut nye grep som kan bedre livet,og situasjonen min.Jeg har mye dessverre mye,både god og dårlig, erfaring av helsevesenet.Jeg opplever Monica som faglig sterk,kompetent,imøtekommende,menneskelig og forståelsesfull.
Dyktig og behagelig.
Lege: Sari Hillevi Høgfeldt SkrevetDyktig og behagelig lege jeg føler meg trygg hos. Man trenger ikke å fortelle så mye før hun ser hele bildet.
Profesjonell og menneskelig
Lege: Tormod Øye Lønnerød SkrevetProfesjonell og menneskelig. Tar seg tid når det trengs. Gir råd og veiledning istedenfor resepter om det trengs
Misfornøyd
Lege: Monica Transeth SkrevetUnnvikende til å lytte på pårørende og pasient. Virker mer opptatt av egne erfaringer og historier enn pasientens. Vanskelig å få til en god dialog
Ikke bra
Lege: Tormod Øye Lønnerød SkrevetJeg har hatt Tormod i mange år og vært stort sett misfornøyd med tilgjengelighet, henvisningsevne og faglig dyktighet. Han ligger av og til en time forsinket til timen, og der er aldri en unnskyldning å få. Man får inntrykk av at man uansett er heldig som får lov til å komme inn i det helligste. Har ikke hatt noen alvorlige plager så det har vært litt tiltak å bytte fastlege, men det har jeg nå gjort heldigvis. Mitt råd er å styre unna denne legen.