Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørlandsparken legesenter
Super fastlege!
Lege: Monica Transeth SkrevetJeg skriver sjelden slike anmeldelser, men er så fornøyd med Monica Transeth at jeg må. Transeth er usedvanlig imøtekommende, effektiv men grundig, tar seg alltid tid på kort varsel hvis nødvendig og følger opp med hyggelige meldinger selv når det egentlig ikke er nødvendig. Det er enkelt å prate med henne om krevende temaer og hun møter pasient med forståelse og godt humør. Jeg fikk henne som lege da min tidligere lege pensjonerte seg, og føler meg heldig med det flere år senere.
Bestemt, men grei lege
Lege: Tormod Øye Lønnerød SkrevetHadde Tormod som lege i en veldig tung og alvorlig periode i livet mitt. Han virket veldig bestemt i sine meninger men lytter til det jeg har å si. Kan fremstå som kanskje litt streng men kommer med gode råd fra erfaringer. Jeg hadde oppfølgingstimer pga lenger sykmelding og etter hvert ble jeg bedre kjent med han. Fikk god kontakt og vi forsto hverandre. Hyggelig også og føler meg forstått.
En trygg og god lege
Lege: Thor-Erling Haaland SkrevetEtter å ha vært hos min tidligere lege som ikke har et snev av gehør og gjorde meg bare sykere enn noen gang fant jeg endelig en lege som lytter til meg og har gjort alt han kan for å hjelpe meg. En helt fantastisk mann som er varm og god og virkelig bryr seg. En stor takk til Thor- Erling Haaland som virkelig gjør jobben sin og gjør meg trygg som pasient. Tusen takk.
Jeg gikk fem på...
Lege: Monica Transeth SkrevetJeg var naiv og trodde på beskrivelsen av legen på hjemmesiden: «Dr. Monicas Transeth praksis – hvor profesjonell omsorg møter hjertevarm behandling.» Hun er alt annet enn dette.
Monica bagatelliserte tidligere alvorlig sykdom til det ekstreme og nektet å henvise meg til videre undersøkelse, med begrunnelsen «unødvendig bruk av samfunnets penger».
I stedet ble fokuset lagt på at jeg burde gå ned i vekt – som om det skulle løse alt.
Flink lege
Lege: Sari Hillevi Høgfeldt SkrevetSvarer fort, ryddig og lydhør.
Flink lege og er glad hun er min fastlege.
Legekontoret er også utrolige gode på service.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?