Innstranda Legesenter AS

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS

Hensynsfull og profesjonell

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Jeg har hatt J. E. Rohde som fastlege siden 2016, og jeg opplever han som nøye, profesjonell og effektiv uten å ha hastverk. Han har god kunnskap innen sitt fagfelt og er i tillegg rask å svare på henvendelser gjennom "min helse".

Fornøyd

Lege: Bård Asle Jørgensen Skrevet

Er meget fornøyd med Bård. Han tok mine problemer seriøst, og gjorde sånn at jeg fikk rask behandling

Føler nedverget

Lege: John Espen Rohde Skrevet

hadde store smerter i rygg og hodet og endte nesten med å dra direkte til legevakten, men ventet til dagen for å ta kontakt med ovennevnte. Bare for å bli snakket til som om jeg hadde null peiling over egen situasjon. Å bli fortalt å bare gå mer tur og spise bedre føles meget nedverdigede å bli fortalt rett etter jeg har forklart hvordan en del av medisinene mine har store bivirkninger over appetitten.

Himling med øyne

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Har vært innom han flere ganger, og etter hver gang har jeg hatt en dårlig følelse etter timen. Idet jeg forklarer og prøver å få han til å forstå problemet føler jeg at man ikke blir trodd og at han blant annet himler med øynene. Blir å bytte fastlege fortest mulig.

Trygg, flink og morsom

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Flink lege etter min erfaring. Vært der med diverse plager - alt fra fysisk til psykisk. Og har alltid følt meg hørt og tatt på alvor. Samtidig som han kan ta ting med litt humor. Føler meg alltid trygg her